Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Vintage Kidkraft zlato roza

Razprodano Otroška kuhinja Vintage Kidkraft zlato roza

Otroške kuhinje

Vzeli smo najbolj prodajano KidKraft Vintage otroško kuhinjo in ji dodali nekaj podrobnosti, da smo ustvarili Limited Edition Vintage kuhinjo v zlato roza barvi! Zlati poudarki in dodatki ter pulti s kremenovim videzom so elegantna posodobitev, ki ji daje takojšen glam look. Z vrati, ki se odpirajo in zapirajo, gumbi, ki se klikajo in obračajo, ter obilico priročnega prostora za shranjevanje ponuja nešteto zabave, s katerimi boste lzaposlili še tako aktivnega malega kuharja. Odstranljiv umivalnik je enostaven za čiščenje in trpežna oblika je kos najbolj navdušenim domišljijam. Pripravite se na nekaj čarobnih obrokov, ki jih bo vaš malček pripravil s to barvito in bleščečo kuhinjo, ki je v omejeni izdaji - limited edition.


Dimenzije izdelka (cm) - 84,51 x 34,01 x 89,0 (višina) cm

MaterialiLes, MDF, umetna masa


 • Vrata pečice, omarice, zamrzovalnika, hladilnika in mikrovalovne pečice se odpirajo in zapirajo
 • Delovni gumbi na pečici in umivalniku
 • Brezžični telefon s prostoročno zaponko
 • Priročno shranjevanje nad in pod umivalnikom
 • Dovolj velik, da se lahko igra več otrok hkrati
 • Prozorna vrata na pečici in mikrovalovni pečici
 • Odstranljiv umivalnik za enostavno čiščenje
 • Pametna, čvrsta lesena konstrukcija


OPOZORILO
OPOZORILONi primerna za otroke mljaše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: 53443
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 257.69€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...