Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška miza s 4 stoli Farmhouse

Ni na zalogi Otroška miza s 4 stoli Farmhouse

Vsak otrok potrebuje svoj delovni prostor. Trpežna in lepa otroška miza Farmhouse s 4 stoli, je popoln prostor za štiri otroke, da se igrajo, uživajo v prigrizku ali preprosto gre za prostor, kjer lahko pogostijo svoje prijatelje. Preprosto in klasično oblikovana bo odlično izgledala v igralnici, spalnici ali dnevnem prostoru. Izdelan iz lesa in bele barve, se ta komplet prilega povsod. Zaobljeni vogali zagotovljajo dodatno varnost. Enostavna za sestavljanje, je idealen kos otroškega pohištva, s katerim bodo vaši malčki doživeli veliko srečnih trenutkov.


Dimenzije izdelka (cm) - 59,94 x 59,94 x 48,26

Teža (kg) - 14.79

Dimenzije škatle (cm) - 80,01 x 69,85 x 18,42

Teža škatle (kg) - 13.56

Materiali MDF, masivni les


  • Vključuje 4 stole
  • Iz lesa z belo barvo
  • Izpolnjuje vse varnostne standarde
  • 36 kg. nosilnost na stol

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 195.99€

Oznake: otroška miza in stoli, otroški stoli, otroški stol, otroška miza, miza in stoli za malčke, miza za otroke, igralna miza, mize za otroke, miza za otroške dejavnosti, otroška mizica, otroška umetniška miza, otroška miza za ročno delo, miza kidkraft, otroško pohištvo, kidkraft slovenija

Loading...