Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška miza s 4 stoli Mid-Century

Ni na zalogi Otroška miza s 4 stoli Mid-Century

Upoštevajte svojie ideje pri oblikovanju prostora, hkrati pa svojim otrokom še vedno zagotovite pohištvo, ki ustreza njihovi velikosti in njihovim potrebam. KidKraftova otroška miza in 4 stoli Mid-Century združuje eleganten slog in barvo s funkcionalnostjo, ki vam in vašim otrokom nudi komplet, na katerega boste ponosni. Površina, ki jo je enostavno očistiti, je odličen kraj za uživanje prigrizkov. S štirimi stoli je dovolj prostora za povabilo prijateljev. Otroška miza in 4 stoli Mid-Century imajo EZ Kraft Assembly™, zaradi česar je namestitev enostavna in hitra. Pokombinirajte pohištvo tudi z zabojem za igrače Mid-Century, da imate sobico v stilu.


Dimenzije izdelka (cm) - 83,82 x 64,26 x 60,96

Teža (kg) - 19.5

Dimenzije škatle (cm) - 90,17 x 68,07 x 21,59

Teža škatle (kg) - 23.13

Materiali Les, MDF, melamin


  • Estetika oblikovanja sredi stoletja
  • Noge so oblikovane za stabilnost
  • Vključuje mizo in štiri stole
  • EZ Kraft Assembly™
  • Priložena navodila po korakih

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 258.99€

Oznake: otroška miza in stoli, otroški stoli, otroški stol, otroška miza, miza in stoli za malčke, miza za otroke, igralna miza, mize za otroke, miza za otroške dejavnosti, otroška mizica, otroška umetniška miza, otroška miza za ročno delo, miza kidkraft, otroško pohištvo, kidkraft slovenija

Loading...