Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška stojnica tržnica Kidkraft

Ni na zalogi Otroška stojnica tržnica Kidkraft

Otroške kuhinje

Oglejte si, kako vaš mali podjetnik hitro računa, z novo otroško stojnico KidKraft. Pretvarjajmo se ne glede na to, ali gre za nekaj tako preprostega, kot je stojalo za limonado, ali kaj bolj unikatnega - na primer trgovina s svežimi pridelki ali voziček za sladoled. Verjamemo, da bodo otroci navdušeni nad ustvarjalnostjo in neodvisnostjo, ki jim prinese lastništvo in vodenje lastnega podjetja. Ta plošča ima na vrhu table, viseči znak in magnetni meni veliko možnosti za personalizacijo. Poševna izložbena polica omogoča lastnikom trgovin, da pokažejo svoje izdelke. Platnena škatla za shranjevanje je videti kot lesen zaboj in je idealna za vzdrževanje urejene in urejene dodatne hrane. Ko opravite nakup, bo vaš mali trgovec uporabil blagajno v obliki tabličnega računalnika s priloženo kreditno kartico. 


Dimenzije izdelka (cm) - 78,0 x 45,8 x 120,8 (višina) cm

MaterialiMDF, umetna masa


  • Kotna razstavna polica
  • Zaboj za shranjevanje
  • Risalna tabla  s karto
  • Torba iz blaga
  • Magnetni meni
  • Dva risalna znaka, 4 tablice s cenami na tabli
  • 60 igralnih kosov
  • Priložena navodila po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mljaše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 151.77€

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...