Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška vrtna hiška Cooper

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška vrtna hiška Cooper

Otroške vrtne hiške

Pripravite se na prepričanje, da čarovnija izbruhne, ko postavite na dvorišče otroško vrtno hiško Cooper. Odprite vrata v odprt tloris, kjer je mogoče vse, kar si lahko zamislite. Otroci bodo radi to hiško naredili za svoj dom, okrašeno z okraski, ki ustrezajo njihovemu slogu. Otroško hiško napolnite z igračami, igralne dogodivščine pa lahko trajajo ves dan. Odprto stransko okno ne prepušča le vetra, temveč je lahko tudi oder lutkovne predstave ali okno za postrežbo za namišljeno dostavo hrane. Odrasli bodo cenili streho brez vzdrževanja, ki je odporna na vse vremenske razmere. Cooper otroška vrtna hiška je izdelana iz cedrovega lesa, obdelana z otrokom prijaznimi barvami. Vključuje petletno garancijo, in je zgrajena za dolgoletno igro.


Starost 2-10

Dimenzije izdelka (cm) 111,0 x 120,9 x 157,48

Teža (kg) 36,42

Materiali Les, plastika, strojna oprema

  • 100% cedrov les
  • 5 steklenih oken
  • Vrata z magnetnim zapiranjem
  • EZ Kraft Assembly ™ 
  • Veliko odprto stransko okno
  • Streha, odporna proti vremenskim vplivom, ne zahteva vzdrževanja

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.
Uporaba samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • KidKraft
  • Šifra: P280115
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 457.59€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...