Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Plezalni center in tobogan Žaba

5-7 dan od dneva plačila kupnine Plezalni center in tobogan Žaba

Izboljšajte koordinacijske spretnosti s plezalnim centrom in toboganom v enem.Otroci se povzpnejo na žabji hrbet in se spustijo po toboganu. Oprimki za roke na obeh straneh pomagajo k samozavesti in neodvisnosti. Zlezite pod nasmejani žabji okvir in si poiščite "žabno" hladno skrivališče. Igralni center in tobogan Žaba je zabaven nov dodatek za dolge igre.


Dimenzije izdelka (cm) - 118,01 x 68,0 x 51,99

Teža (kg) - 5.69

Dimenzije škatle (cm) - 99,49 x 54,99 x 22,61

Teža škatle (kg) - 5.69

Materiali Plastični


 • Razvijajte grobe motorične sposobnosti s plezanjem in drsenjem navzdol
 • Izgradite mišično moč s pomočjo oprimkov
 • Spodbujajte ravnotežje, ko otroci stojijo na prečkah
 • Spodbujajte neodvisnost s spodnjim delom
 • Prepnite se na eni strani; zdrsnite navzdol po drugem
 • Držala na vsaki strani za dodatno varnost
 • Naučite se koordinacije z razmaknjenimi letvicami za spretnost
 • Spodaj je dovolj prostora za dodatno domiselno igro

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: 20082
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 186.99€

Oznake: otroške plezalne igrače, otroški plezalec, otroška plezalna stena, otroška plezalna telovadnica, otroška skalna stena, lesene otroške plezalne igrače, zunanja igrala, otroška igrala, otroški tobogan, notranji tobogan

Loading...