Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Plezalno igralo Shark

5-7 dan od dneva plačila kupnine Plezalno igralo Shark

Je čeljust pripravljena na to? Pogumno k divjemu morskemu psu, da odkrijete podvodne dogodivščine. Plezalno igralo z odprtimi usti Shark vas vabi k raziskovanju in vadbi, vse v udobju vašega dvorišča. Potopite se v modro prosojno "vodo" med ribami na dno oceana. V notranjosti se lahko pretvarjate, da kopate zaklad ali školjke (samo za več realizma napolnite škatlo s peskom). Ali pa se povzpnite na morskega psa, da ukrotite zver in jahate valove. V inovativnem plezalnem stolpu Shark Escape vas čakajo pomorske zgodbe.


Dimenzije izdelka (cm) - 143,0 x 50,6 x 106,2

Teža (kg) - 5.69

Dimenzije škatle (cm) - 100,0 x 52,5 x 40,01

Materiali Plastika


 • Razvijte grobe motorične sposobnosti z navigacijo po stopnicah
 • Krepite mišično moč s plezanjem po palicah
 • Spodbujajte samozavest z vzponom na vrh
 • Objemite domišljijo. Morska tema prikliče domišljijske zgodbe.
 • Spodnji del lahko napolnite s kroglicami ali peskom (kroglice in pesek niso vključeni)
 • Na palice je mogoče plezati zgoraj ali spodaj
 • Vstopite in izstopite iz ust morskega psa skozi zaslone, natisnjene z ribami in mehurčki
 • Plastična podlaga za morskega psa; kovinske prečke; leseni okvir znotraj


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: 20081
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 269.49€

Oznake: plezalni igralo, plezalni stolp, zunanje igralo, otroško igralo, otroška igrala, zunanja igrala, igralnica, peskovnik, otroška igrača, otroške igrače, igralo za dvorišče

Loading...