Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Plezalo za otroke Skrivalnica

Razprodano Plezalo za otroke Skrivalnica

Plezalo za otroke Skrivalnica je kot, da bi imeli malo igrišča v svoji hiši. Edinstvena struktura ima štiri odprtine za otroke, da si prebijejo pot skozi labirint, ki je enostaven za krmarjenje. Zgornja odprtina ima ljubek način, da se pojavijo in vas presenetijo. Obstaja celo skalna stena prave velikosti za vadbo svojih balvanskih veščin. Na nasprotni strani je obvezen: tobogan. Ta ima poševni konec, ki pomaga nežno spustiti otroke na tla. Ko je čas za vadbo možganov in fino uravnavanje motoričnih sposobnosti, preizkusite izrezke za razvrščanje oblik. Priložene so tri velike oblike, primerne za malčkove roke. Ta pustolovska lesena in plastična plezalka, opremljena tako za na prostem kot v notranjosti, je pripravljena na ure aktivne in domiselne igre.


Dimenzije izdelka (cm) - 194,49 x 113,79 x 57,99

Teža (kg) - 16.0

Dimenzije škatle (cm) - 83,49 x 75,49 x 37,01

Materiali Masiven les, plastika


 • Povzpnite se po leseni lestvi; pomaga pri razvoju mišic in koordinacije
 • Obokana skalna stena za razširitev grobih motoričnih sposobnosti
 • Tobogan ravno prave velikosti za novince; gradi samozavest in neodvisnost
 • Več igralnih prostorov za rast in razvoj
 • Peek-a-boo loputa vrat, ki pokrivajo skriti tunel
 • Tri velike oblike (trikotnik, krog in kvadrat) za razvrščanje
 • Celoletno igranje: lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem
 • Izdelan iz lesa in plastike za vzdržljivost


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KidKraft
 • Šifra: 20205
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 272.79€

Oznake: plezalo za otroke, plezalna stena za otroke, tobogan za otroke, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...