Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Pretvarjajmo se: Camping kuhinja

Omejena količina! Pretvarjajmo se: Camping kuhinja

Z igralnim setom boste enostavno z vsemi sestavinami pripravili svež, doma pripravljen obrok s KidKraft Pretvarjajmo se setom: Camping kuhinja. Ne glede na to, ali kampirate na dvorišču ali v dnevni sobi, odlična zunanjost oživi s štedilnikom, ponvo in tabornim ognjem. Ribe v ribniku z lastno palico in kolutom. Postrežemo obilen zajtrk v jedeh v videzu kamnine. Spakirajte, ko podrete kamp, in vse skupaj shranite v hladilnik. Postavite kamp kjerkoli želite, zahvaljujoč prenosnemu kompletu Camping Cookout.


Dimenzije izdelka (cm) - 32,0 x 22,1 x 25,91

Teža (kg) - 2.4

Dimenzije škatle (cm) - 33,02 x 23,11 x 26,92

Teža škatle (kg) - 2.9

MaterialiMDF, plastika


  • Obojestranska hrana za "kuhan" zaključek
  • Vse je shranjeno v hladilniku
  • Zgrabite svojo ribiško palico in si privoščite svež obrok v ribniku postrvi
  • Vključuje jajca, slanino, flapjacks in kavo


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KidKraft
  • Šifra: 10165
  • Razpoložljivost: Omejena količina!
  • 96.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški krožniki, otroška posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski dodatki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...