Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Raztegljiva miza in klop Arches - bela

5-7 dan od dneva plačila kupnine Raztegljiva miza in klop Arches - bela

Včasih je težko najti otroško pohištvo, ki je zabavno, funkcionalno in se prilega dizajnu vašega doma. Toda razširljiva miza in klop KidKraft Arches lahko z lahkoto opravi vse naloge. Njena moderna, poenostavljena zasnova se lepo poda v igralnico, spalnico ali dnevni prostor. Lahko se uporablja kot obrtna miza, pisalna miza ali celo miza za prigrizke, odvisno od aktivnosti dneva. In ker se zavedamo, da je prostor v večini domov zelo pomemben, smo ta otroški komplet zasnovali tako, da poveča njegovo vrednost.. Inovativna lesena zasnova uporablja palico na dnu mize za pritrditev štirih stolov okoli nje. Nato se lahko z lahkoto zložijo ter se skrijejo, ko niso v uporabi ali ko otroci namesto tega želijo stati okoli mize. Na koncih mize je celo dodaten prostor za dodajanje še nekaj stolov, če je potrebno. S skritim prostorom za shranjevanje pod mizno ploščo imajo lahko otroci vse zaloge na dosegu roke. Zaradi lesene konstrukcije, enostavnosti oblikovanja in dostopnosti je ta mizna garnitura kos pohištva, ki bo rasel z vašim otrokom.


Mere izdelka (cm) - 109,6 x 120,5 x 62,0

Teža (kg) - 27.31

Teža škatle (kg) - 30.1


 • Vključuje štiri stole, vendar ima na koncih prostor za 2 dodatna stola (nista vključena).
 • Cubby shramba pod mizo
 • Razširi se od mize do mize za sedenje
 • Inovativne zložljive varne sedežne klopi z mehkim zapiranjem, zasnovane tako, da ne stiskajo majhnih rok
 • Velika površina namizja za umetnost in ročna dela, domače naloge, obroke in drugo
 • Izdelan iz lesa za vzdržljivost
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20155
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 345.99€

Oznake: otroške mize, otroška miza, otroško pohištvo kidkraft, igralna mizica s stoli, otroška miza s stoli, otroška pisalna miza, otroška pisalna miza, učna miza za otroke, pisalna miza za otroke, dekliška pisalna miza, fantovska pisalna miza, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za igralne sobe, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za otroške spalnice, pohištvo za otroške spalnice, otroška pisalna miza in stol, otroška pisalna miza, otroška miza in stol, otroška učna miza, umetniška miza, otroško pohištvo

Loading...