Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Safari igralni komplet Ride and PLay

5-7 dan od dneva plačila kupnine Safari igralni komplet Ride and PLay

Bodite pripravljeni na pustolovščino – akcijsko ali domiselno – s KidKraft Safari 2-v-1 Ride and Play. Na prvi pogled je ta igrača za vožnjo vznemirljiv igralni set za otroke, da se premikajo po hiši, a ko odprete sedež, boste odkrili povsem drug svet! Igralni komplet s popolnoma podrobnimi prizori in čredo živali, ki se sprehaja, je pripravljen za igro v resnici. Pritisnite gumb na kamnu, da slišite zvoke živali. Uporabite sedež kot naklon za živali za pohod na goro. Ko se igra konča, koščke preprosto shranite notri, zaprite stranice in nadaljujte s safari vožnjo. Safari 2-v-1 Ride and Play igralni komplet je idealen način za otroke, da združijo grobo in fino motorično učenje za akcijsko pustolovščino.


Dimenzije izdelka (cm) - 60,5 x 23,6 x 29,39

Dimenzije škatle (cm) - 68,5 x 30,51 x 23,5

Teža škatle (kg) - 4.7

Materiali Les


 • 9 kosov, vključno z mini safari vozilom, rangerjem, zebro, dvema slonoma, ribnikom, kačo ter levom in skalo
 • Rock igra predvaja zvoke živali: slon, hijena, lev, opica in zebra
 • Dvignite sedež za klančino za dodatno vznemirjenje
 • Prizori iz savane na notranjih tleh in stenah
 • Krmilo za dodatno varnost
 • Izdelan iz lesa za dolgotrajne avanture
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa igranja

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20110
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 143.99€

Oznake: otroški igralni kompleti, igrače, igrala, otroške igrače, pretvarjanje, igrače za otroke, igrače za malčke, lesene igrače, izobraževalne igrače, igralne igrače, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, poučne igre za otroke igrače, igralni kompleti, igrače melissa in doug

Loading...