Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Vrtna otroška hiška Cottage

Razprodano Vrtna otroška hiška Cottage

Zunanja igrala - otroške hiške

Vrtna otroška hiška Cottage je zasnovana tako, da navdihuje domiselno igro v čudoviti hiši, polni zabave in navdušenja. V tej hiški se bodo otroci radi igrali ure in ure, polni zanimivih dodatkov, kot so delovni zvonec, ura s premičnimi kazalci in funkcionalni poštni predal. Otroci bodo navdušeni, ko bodo šli skozi vhodna vrata in vstopili v igralnico z dekorativnimi okni. Z velikimi okni za postrežbo, dve tabli za prikaz dnevnega menija in okrasno korito za cvetje, hiška za otroke ustvarja popolno zabavo in čudovito destinacijo za otroke. Zgrajena iz 100% cedrovine in obdelana z otroško prijaznimi barvami na vodni osnovi. Otroška hiška je narejena iz visokokakovostnih materialov in oblikovana tako, da je estetsko lepa, ob enem pa se bodo otroci veliko zabavali v svojem dvorišču.  


Vključuje:

 • modra plastična streha
 • 3 okrasna obokana okna in 2 zgornja okna za naravno svetlobo
 • 2 tabli in ura s premičnimi kazalci
 • črtasta tenda
 • delujoč zvonec
 • poštni predal
 • telefon za klicanje in držalo za telefon
 • EZ Kraft Assembly ™ zložljiva oblika - omogoča enostavno in hitro montažo
 • priložena so navodila za sestavljanje po korakih
 • dimenzije izdelka (cm) - 134,87 x 137,92 x 145,8
OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.Niso namenjeni za javne prostore, kot so šole, cerkve, vrtce, ali parke.
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • 439.63€

Oznake: otroške vrtne hiške, vrtna hiša, vrtna hiška, vrtne hiške, zunanja igrala, vrtna igrala, otroške hiške, staskka, kidkraft, otroške igrače, otroška oprema, otroška hiška s toboganom

Loading...