Orders for Christmas and New Years Eve: Stock varies from hour to hour, delivery statuses are regularly posted on the site. Delivery time: 5 days from the day of payment of the purchase price All orders paid by 1 pm are processed on the same day and delivered within 5 working days (exception Saturday, Sunday). Stock for Christmas and New Year's Eve is limited and varies daily. Follow the stock under the description AVAILABILITY.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Children's furniture Mathy by Bols

Children's furniture Mathy by Bols
Otroško pohištvo Mathy by Bols
 
Z veseljem Vas obveščamo, da smo postali uradni zastopniki novega belgijskega dizajniranega pohištva Mathy by Bols za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo.
 
Mathy by Bols filozofija je osredotočena na tisto, kar pravijo "reaktivna narava'; sposobnost proizvodnje izdelkov iz trajnostnih materialov, ki so najvišje kakovosti, z uporabo najboljših komponent in ročne izdelave dobiti največje rezultate. Mathy by Bols upošteva pri izdelavi tri ključne elemente za vsako izdelano posteljo: ustvarjalnost, vsestranskost in prilagodljivost. Ti elementi so očitno v vsem, kar Mathy by Bols počne. Ustanovljena je bil leta 1987 v Belgiji in je kot znamka postala sinonim za edinstveno zasnovo in kreativno ustvarjalnost. Vsaka postelja je zasnovana, ustvarjena, in končana v popolni harmoniji, ki je privedla Mathy by Bols do mednarodne prepoznavnosti. STASKKA - Vse za otroka je skupaj z Mathy by Bols, sklenila dogovor, da ponudijo te edinstvene otroške postelje in ostalo otroško pohištvo našim strankam v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Ponosni smo, da smo uradni spletni trgovec blagovne znamke Mathy by Bols in verjamemo, da se bodo naše stranke zaljubile v vsak nov dizjaniran kos že na prvi pogled. Priporočamo :)
 
Kmalu v spletni trgovini :)
 
Čas dobave: 4 - 5 tednov od dneva plačila kupnine (dostavna služba ne posluje med vikendi)
 
Naročilo katerega koli izdelka blagovne znamke Mathy by Bols se smatra za izdelek po naročilu. Izdelki so ročno pobarvani in izrezljani. - 5. odstavek 43.č člena ZVPot
 
Show:
Sort By:

Caravan bed - Mathy by Bols

The Caravan bed is one of the bestsellers of Math by Bols, the bed surprises with its shape and sedu..

1,780.89€

Polica za knjige Louane

Polica za knjige LouaneDizjanirana s strani Christopha Boulina, knjižna polica Louane p..

756.46€

Tree Bookcase Tess Mathy by Bols

Like a tree in the woods, the Tess bookshelf, measuring 239 cm long x 55 cm deep x 221 cm high, will..

1,913.99€

Treehouse bunk bed (MDF+PINE)

Who has not dreamt at least once in their life of a house perched in the trees in which to sleep, pl..

3,469.39€

Treehouse single bed (mdf + pine)

Feet + frame = solid pineFor 90x190 cm mattressWith perforated melamine MDF white baseIncludes a col..

2,656.49€

Loading...