Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Baby nest blazina Micuna

5-7 dan od dneva plačila kupnine Baby nest blazina Micuna

Baby nest blazina Micuna

Med nosečnostjo spremembe v telesu preprečujejo, da bi bodoča mama počivala pravilno; Začne se namreč tako, da ne more najti pravega položaja, da bi se udobno namestila in tako naprej. Večnamenski vzglavnik Baby Nest je odličen spremljevalec v tej fazi.


1 - Ko spimo na levi strani, se izognemo pritisku teže telesa na veno (vena cava), ki spodbuja črpanje krvi v posteljico in zagotavlja več kisika in hranilnih snovi nerojenemu otroku.

2 - Podpora vratu in hrbtu.

3. Podpora hrbtu pomaga sprostiti trebuh.

4- Podpora za noge. Preprečuje otekanje stopal.

5 - Med obdobjem hranjenja, pomaga mami, da otroka postavi v udoben položaj. Poleg tega, da se izogiba motečim in neprijetnim položajem, ki lajšajo bolečine v hrbtu in roki, ohranja mir otroka.

6- Poleg tega Baby Nest v prvih mesecih otroka, daje občutek varnosti in zaščite, ki je ključnega pomena.

7- Idealen je za spanje s starši in omogoča maksimalen mir in varnost med spanjem z otrokom. Ko dojenček raste in začne sedeti, se lahko uporablja tudi kot viseča mreža.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 284.89€

Oznake: baby nest micuna, baby nest blazina za dojenje, blazine za dojenje, nosečnost, micuna slovenija, micuna, vzglavnik za dojenje, dojenje

Loading...