Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroško pohištvo Mathy by Bols

Otroško pohištvo Mathy by Bols
Otroško pohištvo Mathy by Bols
 
Z veseljem Vas obveščamo, da smo postali uradni zastopniki novega belgijskega dizajniranega pohištva Mathy by Bols za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo. 
 
Mathy by Bols filozofija je osredotočena na tisto, kar pravijo "reaktivna narava'; sposobnost proizvodnje izdelkov iz trajnostnih materialov, ki so najvišje kakovosti, z uporabo najboljših komponent in ročne izdelave dobiti največje rezultate. Mathy by Bols upošteva pri izdelavi tri ključne elemente za vsako izdelano posteljo: ustvarjalnost, vsestranskost in prilagodljivost. Ti elementi so očitno v vsem, kar Mathy by Bols počne. Ustanovljena je bil leta 1987 v Belgiji in je kot znamka postala sinonim za edinstveno zasnovo in kreativno ustvarjalnost. Vsaka postelja je zasnovana, ustvarjena, in končana v popolni harmoniji, ki je privedla Mathy by Bols do mednarodne prepoznavnosti. STASKKA - Vse za otroka je skupaj z Mathy by Bols, sklenila dogovor, da ponudijo te edinstvene otroške postelje in ostalo otroško pohištvo našim strankam v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Ponosni smo, da smo uradni spletni trgovec blagovne znamke Mathy by Bols in verjamemo, da se bodo naše stranke zaljubile v vsak nov dizjaniran kos že na prvi pogled. Priporočamo :)
 
Kmalu v spletni trgovini :)
 
Čas dobave: 4 - 5 tednov od dneva plačila kupnine (dostavna služba ne posluje med vikendi)
 
Naročilo katerega koli izdelka blagovne znamke Mathy by Bols se smatra za izdelek po naročilu. Izdelki so ročno pobarvani in izrezljani. - 5. odstavek 43.č člena ZVPot

 

 
Prikaži:
Razvrsti po:

Otroška nadstropna postelja Treehouse bor - Mathy by Bols

    Otroška nadstropna postelja Treehouse BOR - Mathy by Bols pohištvoOtro..

3,469.39€

Polica za knjige Drevo Tess

Polica za knjige Drevo TessTako kot drevo v gozdu bo knjižna polica Tess z dimenzi..

1,913.99€

Polica za knjige Louane

Polica za knjige LouaneDizjanirana s strani Christopha Boulina, knjižna polica Louane p..

756.46€

Loading...