Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Počivalnik ali stol za dojenje Flower Micuna

7-8 dni od dneva plačila kupnine Počivalnik ali stol za dojenje Flower Micuna

Stoli za dojenje - Počivalniki za dojenje

Micuna vam ponuja veliko različnih modelov počivalnikov za dojenje: Flower, Love, Comfort in Nanny, tako da lahko izberete tistega, ki vam je najbolj všeč, tako da se popolnoma združuje z dekorativnim stilom otroške sobe, dnevne sobe ali sobe v kateri želite biti in mirno podojiti ali mirno zibati svojega otroka. Imate tudi možnost izbire oblazinjenega pohištva oziroma finiša prevleke samega počivalnika.

Nosečnost in prvi meseci otrokovega življenja so edinstvena faza, v kateri je zelo pomembno, da skrbite zase in počivate. Iz tega razloga Vam Micuna ponuja možnost naročanja kateregakoli od naših laktacijskih stolov s SLOW SYSTEMom, s katerim lahko počivate na treh udobnih položajih. Počivalnik lahko samodejno naslonite s pomočjo nadzora, da olajšate gibanje materam med nosečnostjo ali dojenjem.

Poleg tega vsi naši počivalniki vključujejo sistem za zasidranje z magnetnim sistemom DOCKING SYSTEM, ki omogoča, da se vsak model počivalnika Micune za dojenje pritrdi na eno ali dve Nacelle mini zibelki in istočasno uravnoteži, da se otrok med vašim počitkom sprosti.

Na voljo so številni pripomočki za Micuno počivalnik: set fiksne noge, da ga pretvorite v naslonjač, stojalo za baby stekleničko ali blazinice za dojenje.


VEČ INFORMACIJ

Material: Bor - Poliuretanska pena.

Sestava tekstila: 100% imitacija usnja / 100% bombaž


Barva rokerja: Bela.

Barva tekstila:

Možnost Leatherette: bela / siva.

Tekstilna opcija: Galaxy rosa / Galaxy beige / Galaxy gris.


Karakteristike:

Vključuje sistem DOCKING SYSTEM.

Izbira tekstila: belo imitacijsko usnje / imitacijsko usnje sivo / galaksija rosa / galaksija bež / galaksija gris.

Izbira lesene zaključne letve: bela.


Neobvezno:

SLOW SYSTEM z ukazom.

CP-1811 stol za noge.

MO-1782 Nacelle.

Bunker Puff.

Laktacijska vzmetna blazina.

Stojalo za steklenico.

CP-1831 Sedež / naslon za noge.

Ujemanje ročaja Mini Flor.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 799.99€

Razpoložljive možnosti

Oznake: stoli za dojenje, počivalniki za dojenje, stol za dojenje, počivalniki, pohištvo, dojenčki, ležalnik, počivalnik, sedežna garnitura, otroške sobe, fotelj, fotelj za dojenje, počivalnik lesnina, naslonjač za dojenje, dojenje, oprema za dojenje, rojstvo otroka, počivalniki, naslonjači, micuna, staskka

Loading...