Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška posteljica BBSTYLE

30 dni od dneva plačila kupnine Otroška posteljica BBSTYLE

Otroška posteljica BBSTYLE ima sodoben in sodoben dizajn z zaobljenimi linijami. Na voljo je v dveh barvnih kombinacijah: bela in bela – les. Ta otroška posteljica vključuje tudi relax sistem, ki je kot nalašč za nagibanje posteljnega podnožja, da lahko vaš dojenček spi bolj mirno.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Zanimivo je vedeti:

Naša posteljica je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

Otroška posteljica BBSTYLE

Zunanje mere: višina 88,7 cm / širina 63,2 cm / globina 120,8 cm

Notranje mere: 117 x 59,2 cm

Material: bukev / lakiran MDF / bukov furnir (voden les)

Barva: bela – bela / bela – vodni les

Lastnosti:

– 2 posteljni osnovni legi

– Vključen sistem Relax

– Fiksne stranske plošče

– 4 kolesa s kakovostno gumijasto tekalno plastjo, ki preprečuje, da bi poškodovala občutljiva tla in parket, in dva od njih imata zavore

Neobvezno:

– Na voljo so vzmetnice 117 x 57 cm

– Na voljo širok izbor tkanin iz 100% bombaža

Priporočila:

Za čiščenje posteljice priporočamo, da jo obrišete s suho krpo, da odstranite prah, ali s krpo, ki ste jo rahlo navlažili z vodo.

Ne priporočamo uporabe abrazivnih izdelkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 943.79€

Razpoložljive možnosti

Loading...