Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška posteljica BBSTYLE

30 dni od dneva plačila kupnine Otroška posteljica BBSTYLE

Otroška posteljica BBSTYLE ima sodoben in sodoben dizajn z zaobljenimi linijami. Na voljo je v dveh barvnih kombinacijah: bela in bela – les. Ta otroška posteljica vključuje tudi relax sistem, ki je kot nalašč za nagibanje posteljnega podnožja, da lahko vaš dojenček spi bolj mirno.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Zanimivo je vedeti:

Naša posteljica je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

Otroška posteljica BBSTYLE

Zunanje mere: višina 88,7 cm / širina 63,2 cm / globina 120,8 cm

Notranje mere: 117 x 59,2 cm

Material: bukev / lakiran MDF / bukov furnir (voden les)

Barva: bela – bela / bela – vodni les

Lastnosti:

– 2 posteljni osnovni legi

– Vključen sistem Relax

– Fiksne stranske plošče

– 4 kolesa s kakovostno gumijasto tekalno plastjo, ki preprečuje, da bi poškodovala občutljiva tla in parket, in dva od njih imata zavore

Neobvezno:

– Na voljo so vzmetnice 117 x 57 cm

– Na voljo širok izbor tkanin iz 100% bombaža

Priporočila:

Za čiščenje posteljice priporočamo, da jo obrišete s suho krpo, da odstranite prah, ali s krpo, ki ste jo rahlo navlažili z vodo.

Ne priporočamo uporabe abrazivnih izdelkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 943.79€

Razpoložljive možnosti

Oznake: Otroška posteljica BBSTYLE, otroško pohištvo micuna

Loading...