Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Komoda Nature

30 dni od dneva plačila kupnine Komoda Nature

Komoda Nature je kot nalašč za vsak prostor. Zaradi nordijskega dizajna in možnosti izbire med dvema barvama, belo in nočno sivo, je zelo vsestranska in jo imate možnost kombinirati z ostalim pohištvom. Gre za komodo velike prostornine z dvema vidnima predaloma, oba s sistemom mehkega zapiranja, in drugim bolj skritim predalom, ki ima sistem potisnega odpiranja. Za boljšo optimizacijo prostora ga lahko dopolnite z delilnikom predalov Micuna.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Zanimivo je vedeti:

Ta kolekcija je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

KOMODA CO-1935 

Dimenzije: višina 87,4 cm / širina 103 cm / globina 57 cm

Material: lakiran MDF – melaminska plošča

Barve: Les – Bela / Les – Nočno Siva

Lastnosti:

– Sistem mehkega zapiranja na zunanjih predalih

– Potisni notranji sistem zapiranja

– Vključuje pritrditev na steno

Neobvezno:

Notranji delilnik predalov CP-1853

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 755.69€

Razpoložljive možnosti

Oznake: komoda micuna, otroška komoda, lesena komoda, nizka omara, skandinavska komoda, micuna pohištvo, otroško pohištvo

Loading...