Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška posteljica Nature

30 dni od dneva plačila kupnine Otroška posteljica Nature

Otroška posteljica Nature je narejena iz bukovega lesa in je kot nalašč za hišo, ki ima nordijsko-skandinavsko opremo. Na voljo je v dveh barvah; bela in siva. Zaradi teh barv skupaj je ta kolekcija zelo prilagodljiva in primerna za vse vrste dekorjev. Poleg tega otroška posteljica Nature vključuje sprostitveni sistem, ki vašemu otroku omogoča čim prijetnejši počitek.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Naša posteljica je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

OTROŠKA NARAVA 120X60 CM

Notranje mere: 117 x 59,5 cm

Zunanje mere: višina 84 cm / širina 65,5 cm / globina 125 cm

Material: bukev – lakiran MDF – melaminska plošča

Lastnosti:

– 2 podnožja ležišča, da otroku olajša počitek

– Vključen sistem za sprostitev

– Fiksna stranska plošča

Neobvezno:

– Več kakovostnih vzmetnic Micuna 117 x 57 cm

– CH-570 vzglavnik 120 cm

Priporočila:

Za čiščenje posteljice priporočamo, da jo obrišete s suho krpo, da odstranite prah, ali s krpo, ki ste jo rahlo navlažili z vodo.

Ne priporočamo uporabe abrazivnih izdelkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 528.99€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroška postelja, otroške postelje, otroška posteljica, velika otroška posteljica, micuna pohištvo, otroško pohištvo, otroška soba, postelja za otroke, posteljica za otroke, postelja za otroka, lesena otroška postelja, siva otroška postelja

Loading...