Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Komoda s kopalno kadjo Nature

30 dni od dneva plačila kupnine Komoda s kopalno kadjo Nature

Komoda s kopalno kadjo Nature je kot nalašč za kombiniranje s številnimi našimi posteljicami. Njen čudovit dizajn je kot nalašč za vsak prostor in je na voljo v dveh različnih barvah, beli ali sivi v kombinaciji z lesom.

Ima 4 velike predale s sistemom mehkega zapiranja, umivalnik, posodo za milo in previjalno podlogo s plastičnim oblazinjenjem, ki jo je mogoče s preprostim mehanizmom odstraniti in spremeniti kopalno kad v lepo in praktično komodo.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Zanimivo je vedeti:

Ta kolekcija je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

KAD B-1921 

Dimenzije: višina 100,9 cm / širina 76,3 cm / globina 49 cm

Material: lakiran MDF – melaminska plošča

Barve: Les – Bela / Les – Nočno Siva

Lastnosti:

– Vključuje plastično oblazinjenje, ki je na voljo v dveh barvah: Beige Stars in Grey Stars

– Vključuje posodo za milo, umivalnik in odtok

– Predali s sistemom mehkega zapiranja

Neobvezno:

Prevleka za kopalno kad TX-1153

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 646.79€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroška komoda, komoda, kopalna kad, otroška komoda s kadjo, komoda s kopalno kadjo, otroško pohištvo, micuna pohištvo,

Loading...