Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Komoda s kopalno kadjo Nature

30 dni od dneva plačila kupnine Komoda s kopalno kadjo Nature

Komoda s kopalno kadjo Nature je kot nalašč za kombiniranje s številnimi našimi posteljicami. Njen čudovit dizajn je kot nalašč za vsak prostor in je na voljo v dveh različnih barvah, beli ali sivi v kombinaciji z lesom.

Ima 4 velike predale s sistemom mehkega zapiranja, umivalnik, posodo za milo in previjalno podlogo s plastičnim oblazinjenjem, ki jo je mogoče s preprostim mehanizmom odstraniti in spremeniti kopalno kad v lepo in praktično komodo.

Ta kolekcija je zasnovana in izdelana v Španiji, ročno izdelana iz lesa iz trajnostnih gozdov.

Zanimivo je vedeti:

Ta kolekcija je izdelana iz bukovega lesa, z barvami na vodni osnovi in ​​nestrupenimi laki. Ves naš les prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov, naše načrte, proizvodnjo in distribucijo pa razvijamo na podlagi okoljsko primernega oblikovanja. Imamo močno zavezanost zeleni proizvodnji.

KAD B-1921 

Dimenzije: višina 100,9 cm / širina 76,3 cm / globina 49 cm

Material: lakiran MDF – melaminska plošča

Barve: Les – Bela / Les – Nočno Siva

Lastnosti:

– Vključuje plastično oblazinjenje, ki je na voljo v dveh barvah: Beige Stars in Grey Stars

– Vključuje posodo za milo, umivalnik in odtok

– Predali s sistemom mehkega zapiranja

Neobvezno:

Prevleka za kopalno kad TX-1153

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 587.99€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroška komoda, komoda, kopalna kad, otroška komoda s kadjo, komoda s kopalno kadjo, otroško pohištvo, micuna pohištvo,

Loading...