Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška komoda s kadjo Swing

7-15 dni Otroška komoda s kadjo Swing

Otroška komoda s kadjo Swing

Otroška komoda Swing Micuna vključuje čudovito kopalno kad z milnico in odtokom. Na vrhu je vgrajen praktičen previjalni del z elegantnim oblazinjenjem v bež barvi.

Kolesa so vključena za mobilnost.


Velikost: Širina 76,3 cm - višina 100,9 cm - globina 49 cm

Material: Melaminska bukova plošča - Lakirana MDF

Evropski varnostni certifikat

Evropska homologacija: UNE-EN 12221-1 / 2: 2009 (+ A1: 2013)

Barva: bela - natur


Lastnosti:

Vključuje plastično oblazinjen previjalni del (bež pike), posodo za milo in odtok

Neobvezno:

TX-1152 Podloga za kopel

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 778.79€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroška komoda s kopalno kadjo, otroška banjica, previjalna miza, previjalne mize, otroške komode, otroško pohištvo, pohištvo za dojenčka, micuna slovenija, micuna

Loading...