Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška zibelka in postelja Swing 3v1

7-15 dni Otroška zibelka in postelja Swing 3v1

Otroške postelje

Kolekcijo otroškega pohištva Swing odlikuje prefinjen, moderen in minimalističen slog, ki združuje belo z originalnim bukovim lesom v skandinavskem slogu.

Z otroško posteljo Swing velikosti 140 x 70 cm lahko otroka gibate v resnično počasnem gibanju Swing. 

Zbirka čistih in robustnih linij, zasnovanih in izdelanih v Španiji, ročno izdelanih iz lesa iz trajnostnih gozdov. Swing je posebej oblikovana kolekcija, zahvaljujoč sodelovanju Micune z Valencianskim oblikovalcem Vicentom Perisom.

Ta postelja je na voljo v dveh barvah: bela-les in siva-les

Zanimivo: Naša posteljica je izdelana iz bukovega lesa, lakiranega v beli barvi z barvami na vodni osnovi in nestrupenimi laki. Vsi naši gozdovi prihajajo iz trajnostno upravljanih gozdov in razvijamo svoje zasnove, proizvodnjo in distribucijo v prostorih ekološkega oblikovanja. Imamo veliko zavezanost zeleni proizvodnji.

Velikost: 140 x 70 cm (dolžina 152 x 70 cm, dolžina 152 cm - širina 80,3 cm, višina 90,1 cm)

Evropski varnostni certifikat

Homologacija za Evropo: UNE-EN 716-1 / 2: 2008 (+ A1: 2013)

Material: Bukev - Lakiran MDF.

Barva: bela - les, siva-les 

Lastnosti:

  • Dve nastavitvi ležišča.
  • Fiksna stran.
  • Konvertibilna v posteljo 140x70 cm.
  • Vključuje sistem za izravnavo zaklepanja.
  • Vključuje sistem za sprostitev.


Izbirno: vzmetnica CH-815 za otroško posteljico 140 x 70 cm, CH-1294 vzmetnica iz spominske pene za posteljico 140 x 70 cm, svilena žimnica CH-1687 30 kg. za jaslice 140 x 70 cm, CH-1741 Osnovna svilena udobna vzmetnica 20 kg. za jaslice 140 x 70 cm, CH-1097 Vzglavnik 70 cm.

Priporočila: Za čiščenje zibelke priporočamo brisanje s suho krpo, da odstranite prah ali rahlo navlaženo z vodo. Ne priporočamo uporabe abrazivnih izdelkov.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 1,171.49€

Razpoložljive možnosti

Oznake: zibelka, zibelka za dojenčka, zibelka swing micuna, otroške postelje, otroška zibelka, otroška posteljnina, micuna, staskka, posteljice za dojenčke, posteljnina za zibelko

Loading...