Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška omara Swing Micuna

7-15 dni Otroška omara Swing Micuna

Otroška omara Swing Micuna

Swing je posebej oblikovana kolekcija, zahvaljujoč sodelovanju Micune z Valencianskim oblikovalcem Vicentom Perisom.

Kolekcijo otroškega pohištva Swing odlikuje prefinjen, moderen in minimalističen slog, ki združuje belo z originalnim bukovim lesom v skandinavskem slogu.


Velikost: širina 111,3 cm - visoka 185 cm - globina 61,5 cm

Material: plošča iz bukve iz melaminske smole - lakirana MDF

Evropski varnostni certifikat

Barva: bela - natur


Lastnosti:

Potisni predali in vrata


Notranjost: Obešalnik + 3 majhne police + velika polica

Led sistem


Neobvezno:

Notranji delilnik predala CP-1853.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 1,414.59€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroška omara, otroške omare, omare za otroke, omara micuna, otroško pohištvo, otroška soba, otroške sobe, micuna slovenija, micuna, swing micuna

Loading...