Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroški stolček Micuna Troya

7-10 dni Otroški stolček Micuna Troya

Otroški stolček Micuna Troya je prispel!

Zasnoval ga je Santiago Sevillano in ima kombinacijo ukrivljenih in ravnih linij, ki jih združuje v prefinjenem in elegantnem otroškem stolu. Stolček za hranjenje je na voljo v dveh barvah: Bel-Les in Nočno Siva-Les.

Kombinirajte ga z ujemajočo se tkanino TX-1940 Troya, da bo vašemu otroku udobno.

TROYA VISOKI STOL

Dimenzije: 82 cm (višina) x 45,5 cm (širina) x 52 cm (dolžina)

Material: bukev – melaminska plošča.

Barve: Les-White / Les-Nočno Siva

Lastnosti:

– Nastavljiv pladenj

– Sistemi za zapenjanje nog in pasu

Neobvezno:

Oblazinjenje iz blaga TX-1940

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 483.99€

Razpoložljive možnosti

Oznake: otroški stolček micuna, stolček za hranjenje, stolčki za hranjenje, otroški stolčki, micuna pohištvo, otroško pohištvo

Loading...