Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Pravila za piškotke

     

PRAVILA ZA PIŠKOTKE
 
V teh pravilih izraz “piškotki” uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih zajema Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.
 
Kaj je piškotek?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla). Trajni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane, dokler se ne zbriše.
 
Zakaj uporabljamo piškotke?
Piškotke uporabljamo zato, da izvemo več o načinu, kako uporabniki uporabljajo našo vsebino, pomagajo pa nam tudi izboljšati vašo izkušnjo, ko obiščete spletno stran. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Če ne želite spremeniti uporabe piškotkov, preprosto nadaljujte na spletno stran.

Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na vas in vaše brskanje po spletu obiščite spletno stran www.aboutcookies.org


Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.


Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.


Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

   
Funkcionalnost strani in vsebina
Funkcijo deljenja (»share«) uporabniki uporabljajo, da priporočajo naše spletne strani in vsebino na socialnih omrežjih, kot sta Facebook, Twitter in Google+. Piškotki shranjujejo podatke o tem, kako uporabniki uporabljajo funkcijo deljenja – vendar ne na individualni stopnji – da lahko spletno stran potem izboljšamo. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija. Za nekatere funkcije na naših spletnih straneh uporabljamo storitve ponudnikov, ki so tretje osebe, na primer, ko obiščete stran z videoposnetki iz ali povezavami na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vsa druga vsebina tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in morda si boste za informacije o uporabi njihovih piškotkov želeli ogledati politiko spletnih strani teh tretjih oseb.
 
Analiza spleta
Ta spletna stran uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke. Na stopnji zbiranja piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.


Naši piškotki nam pomagajo:
 
- Da se vam ni treba prijaviti vsakič, ko obiščete našo spletno stran
- Da si zapomnijo vaše nastavitve med obiskom in med brskanjem po spletni strani
- Pri izboljšanju hitrosti / varnost mesta
- Dovolite, da delite strani s socialnimi omrežji, kot sta Facebook, Twitter, Google+
- Da naša nakupovalna košarica in odjava delujeta
- Pri ugotavljanju, ali ste prijavljeni ali ne
- Pri nastavitvah iskanja
- Da Vas spomnimo, če ste sprejeli naše pravila in pogoje
- Da Vam omogočajo, da dodate komentarje na naši spletni strani
 
 
Piškotkov ne uporabljamo, da:
 
- Zbiramo vaše osebne podatke (brez vašega izrecnega dovoljenja)
- Zbiramo vse občutljive podatke (brez vašega izrecnega dovoljenja)
- Posredujemo podatke za oglaševalske mreže
- Posredujemo osebne podatke tretjim osebam
- Plačujemo prodajne provizije


Vsi piškotki na strani:

PHPSESSID

Piškotek je povezan s sejo strežnika in izgine, ko poteče seja oz. ko zaprete spletno stran in je ključnega pomena za delovanje aplikacije.

Čas trajanja: Ob koncu seje brskanja.


Google Analytics

_utma
_utmb
_utmc
_utmz

Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij kako uporabniki uporabljajo spletno stran. Podatki nam pomagajo pri izboljševanju rešitve. Piškotki zbirajo podatke anonimno vključno s podatki o številu uporabnikov strani, od kor uporabniki prihajajo in s katerih strani.

Kliknite tu za več informacij zasebnosti s strani podjetja Google.

Čas trajanja _utma:  Nedelja, Junij 7, 2015 11:28:25

Čas trajanja _utmb:  Petek, Junij 7, 2013 11:58:25  


__ar_v4

Piškotek beleži obisk na spletni strani.

Čas trajanja: Torek, Februar 19, 2019 18:20:57_okbk

Piškotek se uporablja za dodatne informacije (npr. okno za klepet je odprto/zaprto).

Čas trajanja: Ob koncu seje brskanja.


_oklv, _ok, _okdetect

Piškotek za OLARK pogovorno okno.

Čas trajanja: Ob koncu seje brskanja.


olfsk

Identifikator hrambe, ki ga uporabljamo z namenom, da ohranimo stanje klepeta. (npr. zgodovina sporočil s stranko). OLARK. 

Čas trajanja: 20.05. 2020


hblid

Identifikator obiskovalca, ki ga uporabljamo z namenom, da si spletna stran zapomni posameznega obiskovalca med njegovimi obiski.

Čas trajanja: 20.05.2020


language

Piškotek se kreira ob izbiri jezika ob prvi prijavi in omogoča, da je prijavna forma prihodnjič prikazana v jeziku, ki ga je izbral uporabnik.

Čas trajanja: Nedelja, Julij 7, 2013 11:20:18


popup-1w1cjm8cb89firhk6gvi


Piškotek za prijavo na e-novice.

Čas trajanja: 1 leto


cc_cookie_accept

Piškotek za dovoljenje uporabe naših piškotkov.

Čas trajanja: Sobota, Junij 7, 2014 11:38:17 


wcsid

Sejni identifikator, ki ga uporabljamo na našem spletnem mestu z namenom, da si zapolnimo zgodovino ene seje klepeta s posameznim obiskovalcem.

Čas trajanja: Ob koncu seje brskanja.


Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Kakorkoli, če želite, lahko piškotke STASKKA - Vse za otroka (www.staskka.com) ali spletne strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo "Pomoč" v vašem brskalniku. Prosimo upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če ne želite uporabe piškotkov, jih boste morda zato morali aktivno zbrisati ali blokirati. Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov in podrobnosti o tem, kako zavrniti ali zbrisati takšne piškotke, se prosimo obrnite na priročnik za uporabo vašega mobilnega telefona. Vedite, da boste z zavrnitvijo uporabe piškotkov še vedno lahko obiskovali naše spletne strani, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Kako upravljati piškotke na osebnem računalniku

Če želite omogočiti piškotke naše spletne strani, sledite spodnjim korakom.


GOOGLE CHROME

1.     Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Internetne možnosti«, nato kliknite zavihek »Zasebnost«.

2.     Preverite, da je raven vaše zasebnosti nastavljena na srednjo ali manj, kar bo omogočilo uporabo piškotkov v vašem brskalniku.

3.     Nastavitev nad srednjo ravnijo bo onemogočila piškotke.


MICROSOFT INTERNET EXPLORER 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

1.     Kliknite »Explorer« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.

2.     Pomaknite se navzdol do »Piškotki« v razdelku »Prejete datoteke«.

3.     Izberite možnost »Nikoli ne vprašaj«.


MOZILLA FIREFOX

1.     Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Internetne možnosti«, nato kliknite zavihek »Zasebnost«.

2.     Preverite, da je raven vaše zasebnosti nastavljena na srednjo ali manj, kar bo omogočilo uporabo piškotkov v vašem brskalniku.

3.     Nastavitev nad srednjo ravnijo bo onemogočila piškotke.


SAFARI

1.     Kliknite ikono zobnika na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.

2.     Kliknite »Zasebnost«, nato označite možnost »Onemogoči uporabo piškotkov tretjih oseb in oglaševalnih piškotkov«.

3.     Kliknite »Shrani«.


KAKO UPRAVLJATI PIŠKOTKE NA RAČUNALNIKU MAC

Če želite omogočiti piškotke naše spletne strani, sledite spodnjim korakom.


MICROSOFT INTERNET EXPLORER 5.0 V OPERACIJSKEM SISTEMU OS X

1.     Kliknite »Explorer« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.

2.     Pomaknite se navzdol do »Piškotki« v razdelku »Prejete datoteke«.

3.     Izberite možnost »Nikoli ne vprašaj«.


SAFARI V OPERACIJSKEM SISTEMU OS X

1.     Kliknite »Safari« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.

2.     Kliknite »Zasebnost« in nato »Omogoči uporabo piškotkov«.

3.     Izberite »Samo na obiskanih straneh«.


MOZILLA IN NETSCAPE V OPERACIJSKEM SISTEMU OS X

1.     Kliknite »Mozilla« ali »Netscape« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.

2.     Pomaknite se navzdol do »Piškotki« v razdelku »Zasebnost in varnost«.

3.     Izberite »Dovoli piškotke samo za izvorno spletno stran«.


OPERA

1.     Kliknite »Meni« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Nastavitve«.

2.     Nato izberite »Možnosti« in zavihek »Napredno«.

3.     Izberite možnost »Omogoči uporabo piškotkov«.

 
Upravljanje s podatki


Upravljalec s podatki, zbranimi s pomočjo piškotkov, je MEDIAL, Staša Rep S.P. - Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka.