Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Dvojni Ležalnik Mallorca s senčnikom Blue

7-15 dni Dvojni Ležalnik Mallorca s senčnikom Blue

Samo sprostite se, medtem ko poležavate in uživate na soncu v dvojnem ležalniku Mallorca za dve odrasli osebi z baldahinom proizvajalca AXI! Ta ležalnik je popoln način, da skupaj preživite sproščujoče poletje. Mallorca ima razkošen videz in je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kar vam omogoča, da ustvarite miren, a luksuzen kotiček na svojem vrtu. Naš ležalnik ima dve udobni blazini in nastavljivo streho, ki zagotavlja senco in UV50+ zaščito, ko je sonce premočno.

Ležalnik Mallorca je odporen na vremenske vplive. Priporočamo pa, da ležalnik zaščitite v primeru dežja, snega ali zmrzali ter snamete baldahin ob močnem vetru.

Trpežen FSC 100 % macesnov les

Okvir je narejen iz FSC 100 % macesnovega lesa, ki prihaja iz trajnostno upravljanih gozdov in je zato okolju prijazna izbira. Ta vrsta lesa ima privlačen zrnat vzorec in je naravno odporna na vremenske vplive, kot je dež, in zato odporna na gnitje lesa. Les je obdelan z lazuro na vodni osnovi, brez kemikalij. Zato okvirja pred uporabo ni treba obdelati.

Dvojni ležalnik z nastavljivo sončno streho.
Primerno za dve odrasli osebi.
Največja obremenitev: 250 kg.
Ogrodje iz FSC 100% macesnovega lesa iz trajnostno gospodarjenih gozdov.
Macesnov les se ne cepi in je naravno odporen na vremenske vplive, kot je dež, in zato odporen na gnitje lesa.
Obdelano z lazuro na vodni osnovi brez kemikalij.
Ležalnik in blazine iz 590 gramov tekstila.
Baldahin iz 180 gramov poliestra. Baldahin nudi UV50+ zaščito.
Enostavna montaža.
2 leti garancije!

Dimenzije (DxŠxV): 200 x 200 x 170 cm.
Mere brez nadstreška (DxŠxV): 183 x 183 x 45 cm.
Mere blazin (DxŠ): 60 x 27 cm.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Sestavljanje te otroške igralne hišice je enostavno in odrasli osebi po priloženih navodilih za sestavljanje vzame približino 100 minut. Otroška igralna hišica ima okna narejena iz pleksi stekla, okna in vrata na tej vrtni igralni hišici se zapirajo z magnetom. Igralna hišica zadovoljuje najstrožje varnostne standarde in ima certifikata EN71 in TÜV. Hišica za otroke nosi tudi oznako FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (izdelki s to oznako prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne,gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih rodov).

OPOZORILA: Hišica zaradi majhnih delcev (v nesestavljeni obliki) ni primerna za otroke mlajše od 3 let. Hišico mora sestaviti odrasla oseba. V nesestavljeni obliki obstaja tudi nevarnost da pride do poškodb z ostrimi delci, zato naj bo izven dosega dojenčkov in majhnih otrok.

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. V hišici se lahko hkrati igrata dva otroka naenkrat in en odrasli (max teža, ki jo prenese je 150 kg).

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga - kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 548.99€

Oznake: ležalnik, vrtno pohištvo, axi gugalnik, ležalnik z baldahinom, ležalniki, dvojni ležalnik

Loading...