Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Hobikken Junior vrtna otroška hiška

3-4 tedne Hobikken Junior vrtna otroška hiška

Otroška hiška Hobikken Junior

Otroška hiška Hobikken je narejena iz lesa, ki je odporen proti vsem vremenskim pojavom. Moderne dizajnirane hiške bodo otrokom zagotovo omogočale svobodo bivanja, igranja in razvijanja domišljije. Prav tako jih odlikujejo sodobne linije in moderen oblikovalski pristop. Prostorna, z udobno notranjostjo.

Kaj odlikuje vrtno otroško hiško Smartplayhouse?

- Visoki varnostni standardi

- najboljša kakovost

- Nordic pedagogika

Materiali:

- glavni material otroške hiške Hoikken Junior je vezana plošča. Vezane plošče se uporabljajo za konstrukcijske namene, v ladjedelništvu za izdelavo razih podov, ter povsod, kjer je zahtevana visoka trdnost in odpornost proti vlagi. Pri teh ploščah je uporabljeno fenolno ali melaminsko formaldehidno lepilo.

- Prirezani vogali so zaščiteni pred vremenskimi vplivi .

Talne obloge:

Notranje talne obloge so prav tako narejene iz brezovega vezanega lesa s fenolnim lepilom. Vrhnji sloj tal je iz nedrsečega materiala, podoben tistim, ki jih uporabljajo na toboganih in pdobnih igral za otroke.

Streha: 

-Streha ima toplotno izolacijo in vodotesen EPDM gumijasti material ter cevovod za odtekanje vode.

Vrata in okna :

- Hiška ima ena vrata s projektnimi ročaji, eno odpirajoče okno, in dva stacionarna okna. Okna so narejena iz metakrilata zaradi varnosti. Vrata, se prav tako odpirajo navzven, zaradi varnostnih razlogov.

Skupna teža:

- 180kg 

Priporočena starost :

- Za otroke stare 3 do 10 let (oz. kot vrtna skulptura)

OPOZORILO: Samo za domačo uporabo. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

V ceno je vključena dostava na Vaš dom.

Dodatki (za doplačilo):

- Razsvetljava:

Vse otroške hiške lahko opremite z različnimi interior svetlobnimi lučmi z nizkonapetostno razsvetljavo z belo toplo LED lučjo 

Vgradne luči do 12V. Stikalo je ob vratih. Vso električno vezje se vstavi v tla otroške hiške.

- Mehka preproga:

Velikost: 50x50cm 

Enostavna za namestitev in čiščenje.

Barva: Siva barva z belim in črnim, model Heuga 727, ref.7901

- Ključavnica

 Zaradi varnosti se lahko vrata zapro le od zunaj.

- Tirnice za zaveso

Tirnice imajo ukrivljen drski del. Zavese niso vključene.

- Umetna trava nad streho.

Za izboljšanje finiša lahko zunanjo streho pokrijemo z umetno travo ali belim gramozom. 

Za velikost otroških vrtnih hišk si prosim oglejte katalog tukaj.

OPOZORILO
Samo za domačo uporabo.Niso namenjeni za javne prostore, kot so šole, cerkve, vrtce, ali parke.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 3,569.51€

Oznake: smartplayhouse hiške, otroske hiske s toboganom, zunanja igrala, axi otroške hiške, otroška igrala, otroške vrtne hiške lesene, otroške vrtne hiške bolha, vrtne hiške za otroke, vrtne hiške lesene, otroške hiške, otroške vrtne hiške, bauhaus otroške hiške, vrtne lesene hiške, moderne vrtne hiške, otroška vrtna hiška, otroške hiške za zunaj, vrtne hiške cena

Loading...