Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Plezalna stena za otroke - Plezalni stolp Nebotičnik

7-10 dni Plezalna stena za otroke - Plezalni stolp Nebotičnik

Plezalna stena za otroke - Plezalni stolp Nebotičnik

Plezalna stena za otroke - Plezalni stolp Nebotičnik

Kdo bo prvi dosegel Kiddimanjaro? Plezalna stena za otroke vključuje 4 različne plezalne poti do vrha, 2 plezalne mreže in sidrni komplet. 

Plezanje je osnovna oblika gibanja in kot tako zelo primerno za otroke. Preko gibanja v vertikali namreč otrok na sproščen način razvija koordinacijo telesa in ravnotežje, uri in podaljšuje sposobnost koncentracije, razvija telesno moč in vzdržuje splošno telesno pripravljenost. Plezanje predstavlja množico raznolikih gibov in tako otroku pripomore razvijati občutek za gibanje.

Plezanje je primerno že od zgodnjih let dalje, ko otrok preko plezalne igre pridobiva občutek za prostor, orientacijo v prostoru in zavedanje nad lastnim telesom. Kasneje se temu pridružijo še ostale plezalne prvine in plezalni gibi, ki otroku pomagajo pri zdravem razvoju celega telesa in tudi pri razvijanju svojih mentalnih sposobnosti (premagovanje strahu pred višino, soočanje z lastno sposobnostjo, vzpostavljanj odnosa z vrstniki …). Vir. http://www.gore-ljudje.net/

Velikost: 203,2 (višina)  x 203,2 (širina)  x 131.1cm (globina)

Material: duroplasti

Priporočena starost: 4-8 let

Teža: 68 kg

OPOZORILO: Samo za družinsko domačo uporabo na prostem za otroke od starosti starih od 4 do 8 let. Največja teža uporabnika: 80 lbs (36 kg) na otroka

OPOZORILO: možnost zadušitve - majhni deli, ostre točke - potrebna montaža odraslih oseb. 
 
OPOZORILO: lahko pride do zadušitve - zdravju škodljive resne poškodbe ali smrt.
NE:
NE Dovolite, da otroci nosijo ohlapno viseče stvari, oblačila, ki niso posebej zasnovana za uporabo s to opremo.
- NE Dovolite, da otroci nosijo rute, ogrinjala, ponči, ali oblačila z vrvico na vratu.
- NE Dovolite, da otroci nosijo čelade, medtem ko se igrajo na opremi. 
- NE Dovolite, da otroci nosijo predmete okrog vratu, kot so ogrlice, torbice in daljnogled. 
 
OPOZORILO: možnost resne poškodbe ali smrti 
Padec na trdo površino lahko povzroči hude telesne poškodbe ali smrt. Ne nameščajte igrala na trdne površine kot so beton, asfalt, polnjena zemlja, travo, preprogo ali katero drugo trdo površino. Potreben nadzor odrasle osebe.

Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi in prazniki ne posluje)


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 1,213.29€

Oznake: plezalna stena za otroke, plezalne stene za otroke

Loading...