Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Stolček za hranjenje Stick

30 dni od dneva plačila kupnine Stolček za hranjenje Stick

Stolček za hranjenje Stick je eden izmed najbolj elegantnih visokih stolov Micuna. Zaradi njegove zasnove v beli barvi in naravnem lesu je eleganten in vsestranski stol za hranjenje.

Ta stolček za hranjenje je v razvoju in ima štiri položaje: otroški stolček od 3 do 6 mesecev, otroški stol za več kot 6 mesecev, dvignjen stol in otroški stol.

Zasnovan je in izdelan v Španiji ter ima antibakterijsko prevleko babybacter®micuna.

K stolčku je priložena oblazinjena blazina.

BABYBACTER WHITE/WATERWOOD STICK STOLČEK ZA HRANJENJE

Dimenzije: 86 cm (višina) x 49 cm (širina) x 70 cm (dolžina)

Material: bukev – lakiran MDF.

Barva: enobarvna

Lastnosti:

- nastavljiv pladenj (3 položaji)

- Komplet trakov

- Lahko se spremeni v otroški stol

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 489.49€

Oznake: otroški stolček micuna, stolček za hranjenje, stolčki za hranjenje, otroški stolčki, micuna pohištvo, otroško pohištvo

Loading...