Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Stolček za hranjenje Stick

30 dni od dneva plačila kupnine Stolček za hranjenje Stick

Stolček za hranjenje Stick je eden izmed najbolj elegantnih visokih stolov Micuna. Zaradi njegove zasnove v beli barvi in naravnem lesu je eleganten in vsestranski stol za hranjenje.

Ta stolček za hranjenje je v razvoju in ima štiri položaje: otroški stolček od 3 do 6 mesecev, otroški stol za več kot 6 mesecev, dvignjen stol in otroški stol.

Zasnovan je in izdelan v Španiji ter ima antibakterijsko prevleko babybacter®micuna.

K stolčku je priložena oblazinjena blazina.

BABYBACTER WHITE/WATERWOOD STICK STOLČEK ZA HRANJENJE

Dimenzije: 86 cm (višina) x 49 cm (širina) x 70 cm (dolžina)

Material: bukev – lakiran MDF.

Barva: enobarvna

Lastnosti:

- nastavljiv pladenj (3 položaji)

- Komplet trakov

- Lahko se spremeni v otroški stol

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 489.49€

Oznake: otroški stolček micuna, stolček za hranjenje, stolčki za hranjenje, otroški stolčki, micuna pohištvo, otroško pohištvo

Loading...