Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Tippi house otroška postelja hiška - okvir

5-7 dan od dneva plačila kupnine Tippi house otroška postelja hiška - okvir

Otroške postelje

Vsi otroci bi si želeli imeti svoj prostor, kjer bi si lahko zamislili svet, ki bi jim ustrezal. Oblikovalska ekipa podjetja Micuna je razvila preprost, praktičen in edinstven prostor za otroke. Micunina Tipi House ustvarja idealno okolje v otroški spalnici.

Naj naši otroci spodbujajo domišljijo s tremi modeli otroške postelje hiška - Tipi House: Claire, Camp in Pio-Pio. Zasnovan s pravokotno osnovo in strukturo bora v obliki hiše, preprost, prijeten in udoben prostor za igranje, odkrivanje, branje ali počitek. Popolno zatočišče za otroke.

V svoji strukturi vključuje ledovo svetlobo, tako da osvetljuje notranjost hiše Tipi. Otroci bodo zato lahko brali svoje najljubše pravljice in uživali v najbolj pustolovskih nočeh.

Našo TIPI otroško posteljo je mogoče opremiti s celotnim tekstilom ali samo s streho. Njena montaža je zelo preprosta: samo tkanino morate samo potisniti skozi vrh in povezati s petljami. Ležišče, 140x70cm, je idealno za otroke od približno 2 do 9 let.

TIPI HOUSE dopolnite z ograjo, da odstranite strahove pobega vaših najmlajših, ali s taktilno žarnico z vodeno lučjo, s prilagodljivo osvetlitvijo v vseh smereh in z več stopnjami svetlosti.


Meritve: 140 x 70 cm (155 cm x 78 cm x 148 cm)

Material: MDF-bor.

Barva: vodni les.


Lastnosti:

Vključuje sommier osnovno ploščo.

Vključuje led vodila.


Neobvezno:

CP-1863 Pregrada.

CP-1877 LED LAMP.

Na voljo je tekstil: Claire, Camp in Pio-Pio

Vzmetnica Micuna: 140 cm.

Vzglavnik Micuna: 70 cm.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 365.19€

Razpoložljive možnosti

Oznake: tippi house, tipi postelja, otroška postelja hiška, otroška postelja tipi, otroške postelje, postelja hiška, micuna,

Loading...