Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Tippi house otroška postelja hiška - okvir

5-7 dan od dneva plačila kupnine Tippi house otroška postelja hiška - okvir

Otroške postelje

Vsi otroci bi si želeli imeti svoj prostor, kjer bi si lahko zamislili svet, ki bi jim ustrezal. Oblikovalska ekipa podjetja Micuna je razvila preprost, praktičen in edinstven prostor za otroke. Micunina Tipi House ustvarja idealno okolje v otroški spalnici.

Naj naši otroci spodbujajo domišljijo s tremi modeli otroške postelje hiška - Tipi House: Claire, Camp in Pio-Pio. Zasnovan s pravokotno osnovo in strukturo bora v obliki hiše, preprost, prijeten in udoben prostor za igranje, odkrivanje, branje ali počitek. Popolno zatočišče za otroke.

V svoji strukturi vključuje ledovo svetlobo, tako da osvetljuje notranjost hiše Tipi. Otroci bodo zato lahko brali svoje najljubše pravljice in uživali v najbolj pustolovskih nočeh.

Našo TIPI otroško posteljo je mogoče opremiti s celotnim tekstilom ali samo s streho. Njena montaža je zelo preprosta: samo tkanino morate samo potisniti skozi vrh in povezati s petljami. Ležišče, 140x70cm, je idealno za otroke od približno 2 do 9 let.

TIPI HOUSE dopolnite z ograjo, da odstranite strahove pobega vaših najmlajših, ali s taktilno žarnico z vodeno lučjo, s prilagodljivo osvetlitvijo v vseh smereh in z več stopnjami svetlosti.


Meritve: 140 x 70 cm (155 cm x 78 cm x 148 cm)

Material: MDF-bor.

Barva: vodni les.


Lastnosti:

Vključuje sommier osnovno ploščo.

Vključuje led vodila.


Neobvezno:

CP-1863 Pregrada.

CP-1877 LED LAMP.

Na voljo je tekstil: Claire, Camp in Pio-Pio

Vzmetnica Micuna: 140 cm.

Vzglavnik Micuna: 70 cm.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 365.19€

Razpoložljive možnosti

Oznake: tippi house, tipi postelja, otroška postelja hiška, otroška postelja tipi, otroške postelje, postelja hiška, micuna,

Loading...