Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Ukrivljen ravnotežni sistem Marina

Prednaročilo Ukrivljen ravnotežni sistem Marina

Ukrivljen ravnotežni sistem Marina

302170
Ukrivljen ravnotežni sistem Marina

Tla so izdelana iz lave!
Ta ukrivljeni ravnotežni sistem je kot nalašč primeren za otrokovo ravnotežje in sposobnosti koncentracije - bodisi kot samostojen ravnotežni sistem ali v kombinaciji z točkovnim ravnotežnim sistemom.

Specifikacije:

Številka izdelka
302170

Dimenzije produkta (LxWxH)
300 x 34 x 46 cm

Zahteve glede površine vključno z zavarovalno površino (LxW)
600 x 334 cm

Maximalna višina padca
46 cm

Priporočljiva starost
Od 2 let

Povprečen čas sestavljanja
1 oseba 4 ure

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Varnost

Za Javno Uporabo. Igralo lahko namestite v trgovska središča, hotele, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Vse pravne osebe so dolžne poskrbeti za varnost igral in sicer morate uporabiti igrala, ki ustrezajo standardu EN 1176 in EN 1177.

  • 1,127.01€

Oznake: igrala, igrala za javno uporabo, igrala za ravnotežje, igrala za vrtce, igrala za šole, ravnotežje, ravnotežni sistem, ravnovesje, vrtna igrala, zunanja igrala

Loading...