Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Hladilnik z namiznim nogometom rdeč

Novo 7-10 dni Hladilnik z namiznim nogometom rdeč

Zabavajte se z rdečim hladilnikom AXI na katerem lahko igrate namizni nogomet! S tem hladilnikom vam ne bo nikoli več dolgčas ob prigrizku in pijači.
 
Med zabavo ali peko na žaru lahko hladilnik, napolnjen z ledom in okusnimi pijačami, odpeljete ven v hipu. S to pašo za oči boste ukradli šov zaradi vgrajene mize za namizni nogomet! Koga izzovete na igro namiznega nogometa? Če je vaše čelo od igranja potno, vam bo verjetno prišla pijača. Prepričajte se, da je žogica izven igralnega polja in odprite pokrov na sprednji strani hladilnika, tako da odprete sponke in dvignete pokrov navzgor. Hitro po svojo pijačo in uživaj v zmagi! Hladilnik z zavoro na dveh kolesih ostane lepo na mestu. Uživajte do 36 ur ob hladnih pijačah ali hrani! Z odpiračem, pritrjenim spredaj, lahko steklenice odprete z enim gibom roke. Pokrovček lahko postavite v priloženo lovilno posodo.
 
Ohišje in pokrov našega hladilnika sta izdelana iz kovine in imata rdeči praškasti premaz. Notranjost hladilnika je izdelana iz aluminija in PU pene. Največja prostornina je približno 65 litrov in lahko prenese največ 50 kg. To je dovolj prostora za vsaj 60 pločevink ali 45 steklenic. Ko je zabave konec, lahko hladilnik enostavno spet odpeljete (na enega od dveh ročajev) in ga izpraznite tako, da odprete izpustni ventil na zadnji strani. Hladilnik enostavno očistite s krpo in že je pripravljen za naslednjo uporabo.

Hladilnik napolnite z ledom ali hladilnimi elementi, da bodo vse pijače hladne.
Vgrajen namizni nogomet z 2 števcema rezultatov in 2 žogama.
Pokrov se enostavno odpre na sprednji strani hladilnika.
Preprosto premikanje zahvaljujoč robustnemu ročaju in štirim kolescem.
2 kolesci z zavoro, tako da hladilnik ostane trdno na mestu.
Vključno z odpiračem za steklenice in pladnjem za zbiranje.
Odtočni ventil na zadnji strani za izpraznitev hladilnika po uporabi.
Kovinska zunanjost z rdečim praškastim premazom.
Aluminij znotraj s PU peno.
Največja prostornina približno: 65 litrov, primerna za najmanj 60 pločevink ali 45 steklenic.
Maksimalna obremenitev: 50 kg.
Ohranja pijačo hladno do 36 ur.
Ta hladilnik ne potrebuje električne energije, ampak hladi s pomočjo ledu ali hladilnih elementov (niso priloženi).
Idealen za notranjo in zunanjo uporabo kot dodaten prostor za shranjevanje ali zabavo v namiznem nogometu.
Enostavna montaža zaradi delno predsestavljenih delov.
2 leti garancije!

Dimenzije (DxŠxV): 69 x 37 x 94 cm.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Sestavljanje te otroške igralne hišice je enostavno in odrasli osebi po priloženih navodilih za sestavljanje vzame približino 100 minut. Otroška igralna hišica ima okna narejena iz pleksi stekla, okna in vrata na tej vrtni igralni hišici se zapirajo z magnetom. Igralna hišica zadovoljuje najstrožje varnostne standarde in ima certifikata EN71 in TÜV. Hišica za otroke nosi tudi oznako FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (izdelki s to oznako prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne,gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih rodov).

OPOZORILA: Hišica zaradi majhnih delcev (v nesestavljeni obliki) ni primerna za otroke mlajše od 3 let. Hišico mora sestaviti odrasla oseba. V nesestavljeni obliki obstaja tudi nevarnost da pride do poškodb z ostrimi delci, zato naj bo izven dosega dojenčkov in majhnih otrok.

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. V hišici se lahko hkrati igrata dva otroka naenkrat in en odrasli (max teža, ki jo prenese je 150 kg).

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga - kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 329.99€

Oznake: hladilnik voziček, hladilnik, hladilnik za pijačo, hladilnik za žar, barbecue voziček, namizni nogomet

Loading...