Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Retro hladilnik mint

7-10 dni Retro hladilnik mint

AXI Retro hladilnik Mint ni le zelo uporaben, ampak tudi eleganten in trendovski zahvaljujoč čudovitemu retro dizajnu.
 
Med zabavo ali peko na žaru preprosto zavrtite hladilnik, napolnjen z ledom in okusnimi pijačami. Hladilnik ostane lepo na svojem mestu s pomočjo zavore na dveh kolesih. Uživajte v hladnih pijačah ali hrani do 36 ur! Pokrov hladilnika je mogoče odpreti na obeh straneh ali ga v celoti odstraniti. Tako lahko preprosto vzamete pivo na levi ali belo vino na desni iz hladilnika. Z odpiračem, pritrjenim na sprednji strani, lahko odprete steklenice z enim gibom roke. Pokrovček lahko greste v zbirni pladenj, ki je prav tako priložen.
 
Ohišje in pokrov našega hladilnika sta izdelana iz kovine in prašno barvana rdeče. Notranjost hladilnika je izdelana iz PP (polipropilen) plastike in PU pene. Največja prostornina je približno 76 litrov in lahko prenese največ 55 kg. To je dovolj prostora za vsaj 70 pločevink ali 50 steklenic. Ko je zabave konec, lahko hladilnik enostavno spet odpeljete (za ročaj) in ga izpraznite tako, da odprete izpustni ventil na zadnji strani. Samo hitro brisanje in spet je pripravljen za naslednjo uporabo.


Hladilnik napolnite z ledom ali hladilnimi elementi, da bodo vse pijače hladne.
Odstranljiv zložljiv pokrov, da lahko preprosto vzamete pijačo.
Preprosto premikanje zahvaljujoč robustnemu ročaju in štirim kolescem.
2 kolesci z zavoro, tako da hladilnik ostane trdno na mestu.
Vključuje odpirač za steklenice in pladenj za zbiranje.
Odtočna pipa na zadnji strani za izpraznitev hladilnika po uporabi.
Kovinska zunanjost z rdečim praškastim premazom.
Bela PP (polipropilen) plastična notranjost s PU peno.
Največja prostornina približno: 76 litrov, primerna za najmanj 70 pločevink ali 50 steklenic.
Maksimalna obremenitev: 55 kg.
Ohranja pijačo hladno do 36 ur.
Ta hladilnik ne potrebuje električne energije, ampak hladi z ledom ali hladilnimi elementi (niso priloženi).
Idealno za notranje prostore kot dodaten prostor za shranjevanje ali na vrtu.
Enostavna montaža zaradi delno predsestavljenih delov.
2-letna garancija!

Dimenzije (DxŠxV): 86 x 48 x 87 cm.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Sestavljanje te otroške igralne hišice je enostavno in odrasli osebi po priloženih navodilih za sestavljanje vzame približino 100 minut. Otroška igralna hišica ima okna narejena iz pleksi stekla, okna in vrata na tej vrtni igralni hišici se zapirajo z magnetom. Igralna hišica zadovoljuje najstrožje varnostne standarde in ima certifikata EN71 in TÜV. Hišica za otroke nosi tudi oznako FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (izdelki s to oznako prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne,gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih rodov).

OPOZORILA: Hišica zaradi majhnih delcev (v nesestavljeni obliki) ni primerna za otroke mlajše od 3 let. Hišico mora sestaviti odrasla oseba. V nesestavljeni obliki obstaja tudi nevarnost da pride do poškodb z ostrimi delci, zato naj bo izven dosega dojenčkov in majhnih otrok.

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. V hišici se lahko hkrati igrata dva otroka naenkrat in en odrasli (max teža, ki jo prenese je 150 kg).

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga - kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 259.99€

Oznake: hladilnik voziček, hladilnik, hladilnik za pijačo, hladilnik za žar, barbecue voziček, namizni nogomet

Loading...