Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Naše stranke želimo obvestiti, da paypala ne bomo več sprejemali kot možnosti plačila za naše blago, niti ne bomo naprej poslovali z njim. Naše stranke spodbujamo, da naročila plačujejo z bančnim nakazilom, dokler ne najdemo druge rešitve za sprejemanje plačil.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška postelja Tipi betonsko siva

7-10 dni Otroška postelja Tipi betonsko siva

Otroške postelje

Otroška postelja Tipi betonsko siva 

Otroška postelja Tipi

Otroška postelja Tipi v betonsko sivi barvi danske dizajnirane blagovne znamke De Eekhoorn.

Kako super? zasebni teepee šotor za spanje ... Na voljo je z letvastim okvirjem in izključenim ležiščem. Postelja je trpežna in je sestavljena iz različnih materialov, in sicer iz bora, MDF in borovega furnirja MDF. 

Serija Tipi je sestavljena iz postelje, knjižne omare in pisalne mize. Združite jih in takoj boste dobili popolno sobo Junior. Kot je bilo že opisano, je postelja dostavljena brez vzmetnice. Najmanjša višina vzmetnice je lahko 17 cm, največja višina vzmetnice pa 20 cm. 

Specifikacije:

       Dimenzije                                            163 x 215 x 106  (višina x dolžina x globina)

Material
BOR
Barva finiša
betonsko siva
Paketi
3
FSC®
FSC® Mix 
Potrebna je montaža
DA

Naročilo se smatra za izdelek po naročilu. Dela se izključno za stranko!

Vzmetnica: 90x200 cm (namanjše višine 17 cm in največje višine 20 cm)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 583.89€

Razpoložljive možnosti

Oznake: postelja tipi, postelja teepee, otroška postelja, otroške postelje, otroško pohištvo, pohištvo, postelje

Loading...