Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Učni stolp pručka Trotta

5-7 dan od dneva plačila kupnine Učni stolp pručka Trotta

Učni stolp pručka Trotta

Evolucijski in transformabilni učni stolp pručka TROTTA bo v prvih letih otrokovega življenja v veliko pomoč. V fazi, kjer je radovednost na vrhuncu, jim bo ta stolp pomagal varno doseči mesta, ki jih je sicer težko doseči, kot npr. kuhinja ali straniščna školjka. Trotta ima ročaje za lažji transport in ko se ne uporablja več kot učni stolp, se lahko pretvori v enoto za shranjevanje.

Premazi lesa so narejeni na vodni osnovi, in nima vijakov na katere se lahko otroci  zataknejo ali spotaknejo.


Učni stolp TROTTA de micuna ima štiri položaje:


1 - STOPNICE. Na prvem mestu je Trotta, lestev v treh stopnicah, ki je kot nalašč primerna za najmanjše pustolovce. Če ga otrok ne potrebuje in da bi prihranil prostor v domu, se lahko spodnja stopnica prepogne navznoter.

2 - DVA POLOŽAJA. Drugo mesto je namenjeno spremljanju otroka skozi njihovo rast. Zahvaljujoč inovativnemu vodniku Trotte lahko spreminjate njegovo funkcionalnost s preprostimi in intuitivnimi premiki brez uporabe orodij. Z enostavnim drsenjem zgornja stopnica postane skrita, kar zmanjša dvignjeno višino.

3- SEDEŽ. Trotta je tudi sedež, ko je zgornja stopnica postavljena v zadnji položaj.

4 - UČENJE. Na njenih stranskih straneh je zabavna igra za otroke, na kateri odkrivajo črke, številke in osnovne geometrijske oblike. Kroglica otroku omogoča, da v svojem ritmu prvič stopi v stik s pisanjem in risanjem.


Mere: 91 x 46,5 x 44 cm

Material: Lakiran MDF - bor.

Barva: natur-les


Lastnosti:

Razvojni učni stolp.

Drsni sistem.

Sedež lahko pretvorite na polico.

Razvojna višina.

Zložljive stopnice.

Vključuje kazalec.

Območje za igro.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 317.89€

Oznake: otroška pručka, pručka, micuna trotta, otroško pohištvo, medial, staskka, otroška soba, otroški stol

Loading...