Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Micussori pručka učni stolp

5-7 dan od dneva plačila kupnine Micussori pručka učni stolp

Micussori pručka učni stolp

Minimalistične linije in nordijske barve v našem Micussori učnem stolpu, ki ostanejo zveste filozofiji Montessori. Micussori  pručka učni stolp bo pomagal najmlajšim, da bodo razvili svojo samokontrolo in varno eksperimentirali v prostorih hiše, ki so bili prej zunaj meja; kot so kuhinja ali kopalnica.

Izdelan v celoti v Španiji iz bukovega lesa iz trajnostnih gozdov.

Mere: 91 x 53 x 59 cm

Material: Lakirana MDF bukev.

Barva: natur-bel


Lastnosti:

Učni stolp.

Vključuje dostopno stopnico.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 225.11€

Oznake: otroška pručka, pručka za otroke, učni stolp, stopnica za otroke, otroška oprema, otroško pohištvo, leseni izdelki, micuna

Loading...