Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Micussori pručka učni stolp

5-7 dan od dneva plačila kupnine Micussori pručka učni stolp

Micussori pručka učni stolp

Minimalistične linije in nordijske barve v našem Micussori učnem stolpu, ki ostanejo zveste filozofiji Montessori. Micussori  pručka učni stolp bo pomagal najmlajšim, da bodo razvili svojo samokontrolo in varno eksperimentirali v prostorih hiše, ki so bili prej zunaj meja; kot so kuhinja ali kopalnica.

Izdelan v celoti v Španiji iz bukovega lesa iz trajnostnih gozdov.

Mere: 91 x 53 x 59 cm

Material: Lakirana MDF bukev.

Barva: natur-bel


Lastnosti:

Učni stolp.

Vključuje dostopno stopnico.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 269.49€

Oznake: otroška pručka, pručka za otroke, učni stolp, stopnica za otroke, otroška oprema, otroško pohištvo, leseni izdelki, micuna

Loading...