Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralna miza Safari Run Play

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralna miza Safari Run Play

Vsaka zanka skozi igralno mizo Safari Run Play je presenečenje! Prehajajte od vratu na vrat z žirafami, zdrsnite po slonovih hrbtih, zdrsnite čez pitonov most in se zazibajte pod opicami na drevesih. Magneti vam omogočajo, da povežete živalska vozila skupaj, da skupaj potujete kot v tropu. Raziščite in sklepajte prijateljstva v tej živahni deželi z ustvarjalnimi lesenimi stezami. In ko je vaše odprave konec, zberite vse kose, in jih shranite v spodnji mreži za shranjevanje. Nato na očiščeni mizi uporabite katero koli drugo domiselno igro. Noro se zabavajte z igralno mizo Safari Run Play.


Dimenzije izdelka (cm) - 88,8 x 59,51 x 65,71

Dimenzije škatle (cm) - 67,49 x 37,01 x 19,51

Teža škatle (kg) - 13.0

Materiali Les


 • 6 živalskih vozil z magneti; 7 edinstvenih živali 
 • Izstrelitev Lion's Den izžene živali s pritiskom na gumb
 • Kolesa za slone in žirafe podpirajo cesto
 • Potisnite avto pod opico, da vidite, kako zaniha
 • Drsite in drsite čez Pitonov most
 • Mreža za shranjevanje visi spodaj za enostavno čiščenje!
 • Vključenih je 55 kosov
 • Izdelan iz lesa za dolgotrajne avanture
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20172
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 189.19€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroški igralni kompleti, igrače, igrala, otroške igrače, pretvarjanje, igrače za otroke, igrače za malčke, lesene igrače, izobraževalne igrače, igralne igrače, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, igralni kompleti, igrače melissa in doug

Loading...