Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Nastavljiva pisalna miza in stol Pocket - Natural

5-7 dan od dneva plačila kupnine Nastavljiva pisalna miza in stol Pocket - Natural

KidKraft Grow Together™ Pocket nastavljiva miza in stol v natur barvi se prilagaja, ko vaš otrok raste, kar vam omogoča, da ne boste prepogosto kupovali novega pohištva. Enostavno prilagodite višino mize in stola, da se bolje prilagodite udobnemu položaju za učenje/delo. Ta sodoben otroški komplet pohištva od šolskih nalog do raznovrstnih projektov lahko pomaga otrokom pri učenju in ustvarjanju ter izgleda odlično v kateri koli sobi vašega doma. Poenostavljena zasnova je izdelana iz robustnega lesa in vključuje pametne platnene žepe za zanke za shranjevanje. V žep na naslonjalu stola lahko shranite knjige ali papir, medtem ko sta dva žepa na vsaki strani mize priročna za pisanje in majhne namizne dodatke. Vključen je celo komplet petih magnetov, s katerimi lahko pomembne zapiske postavite spredaj in na sredino. Zaradi moderne silhuete in nevtralnih tonov z zabavnimi poudarki je to pameten dodatek za otroško spalnico, igralnico, dnevno sobo ali delovno sobo.


Mere izdelka (cm) - 109,7 x 60,1 x 90,3

Mere škatle (cm) - 119,08 x 68,58 x 11,76


RASTE Z OTROKOM: Tako stol kot pisalna miza sta nastavljiva na 3 različne višine, da ustrezata vašemu odraščajočemu otroku.

ELEGANTNO SHRANJEVANJE: Dva žepa na hrbtni strani stola in predala za mizo za enostavno čiščenje in organizacijo.

PODROBNOSTI O OBLIKOVANJU: moderen, eleganten slog se prav prilega vašemu domu; nevtralne barve za skoraj vsak stil

IZDELAN ZA TRAJNOST: izdelan iz lesa za vzdržljivost z zaobljenimi vogali za varnejšo igro in EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje

DIMENZIJE: Pisalna miza je nastavljiva na naslednje višine: 21,65" (550 mm), 23,62" (600 mm) in 25,59" (650 mm). Stol je nastavljiv na naslednje višine: 14,17" (360 mm), 16,14" (410 mm) in 18,11" (460 mm) ).


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20307
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 418.99€

Oznake: otroške pisalne mize, otroška pisalna miza, učna miza za otroke, pisalna miza za otroke, dekliška pisalna miza, fantovska pisalna miza, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za igralne sobe, pohištvo za otroške spalnice, pohištvo za otroške spalnice, otroška pisalna miza in stol, otroška miza in stol, otroška učna miza, umetniška miza, otroško pohištvo, kidkraft slovenija

Loading...