Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Knjižna polica Gray Ash

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica Gray Ash

Če imate otroke, vaš dom ni vedno videti eleganten in urejen. Zato vam KidKraft knjižna polica Gray Ash ponuja prepotrebno shrambo za knjige, igrače in druge dodatke, hkrati pa je videti privlačna in se ujema z drugim pohištvom. Inovativna zasnova, ki prihrani prostor, ima veliko polic za shranjevanje in razstavljanje predmetov ter dve mehki zanki za shranjevanje knjig. In vse to je za otroke na visoki višini, tako da lahko pridobijo neodvisnost in odgovornost pri pospravljanju svojih igrač in knjig. Izdelan je iz lesa, da zdrži dlje in izgleda odlično. Sivi zaključek popestri vsako fantovsko ali dekliško spalnico, igralnico ali celo dnevno sobo. Ta regal je priročen kos pohištva, ki bo rasel z vašim otrokom.


Mere izdelka (cm) - 78,99 x 30,4 x 106,5

Teža (kg) - 15.2

Teža škatle (kg) - 17.06


Dva platnena žepa za držanje knjig

Osem polic za razstavljanje in shranjevanje igrač in okraskov

Nevtralne barve za skoraj vsak slog

Sodoben, eleganten dizajn se prav prilega

Izdelan iz vrhunskega lesa za vzdržljivost z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa za igro


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20308
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 191.89€

Oznake: knjižne police za otroke, knjižna polica za otroke, otroška knjižna polica, otroško pohištvo, kidkraft otroško pohištvo, kidkraft slovenija, otroška knjižna polica, otroške knjižne police, ideje za otroške knjižne police, otroška knjižna polica z odlagališčem, stenska otroška knjižna polica, otroške knjižne police, knjižna polica kidkraft, knjižna polica za otroke, otroško pohištvo, lesena knjižna polica za otroke

Loading...