Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Knjižna polica Gray Ash

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica Gray Ash

Če imate otroke, vaš dom ni vedno videti eleganten in urejen. Zato vam KidKraft knjižna polica Gray Ash ponuja prepotrebno shrambo za knjige, igrače in druge dodatke, hkrati pa je videti privlačna in se ujema z drugim pohištvom. Inovativna zasnova, ki prihrani prostor, ima veliko polic za shranjevanje in razstavljanje predmetov ter dve mehki zanki za shranjevanje knjig. In vse to je za otroke na visoki višini, tako da lahko pridobijo neodvisnost in odgovornost pri pospravljanju svojih igrač in knjig. Izdelan je iz lesa, da zdrži dlje in izgleda odlično. Sivi zaključek popestri vsako fantovsko ali dekliško spalnico, igralnico ali celo dnevno sobo. Ta regal je priročen kos pohištva, ki bo rasel z vašim otrokom.


Mere izdelka (cm) - 78,99 x 30,4 x 106,5

Teža (kg) - 15.2

Teža škatle (kg) - 17.06


Dva platnena žepa za držanje knjig

Osem polic za razstavljanje in shranjevanje igrač in okraskov

Nevtralne barve za skoraj vsak slog

Sodoben, eleganten dizajn se prav prilega

Izdelan iz vrhunskega lesa za vzdržljivost z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa za igro


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20308
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 191.89€

Oznake: knjižne police za otroke, knjižna polica za otroke, otroška knjižna polica, otroško pohištvo, kidkraft otroško pohištvo, kidkraft slovenija

Loading...