Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Nastavljiva pisalna miza in stol Pocket - Ash Gray

Omejena količina! Nastavljiva pisalna miza in stol Pocket - Ash Gray

KidKraft Grow Together™ Pocket nastavljiva miza in stol v pepelnati sivi barvi se prilagaja, ko vaš otrok raste, kar vam omogoča, da ne boste prepogosto kupovali novega pohištva. Enostavno prilagodite višino mize in stola, da se bolje prilagodite udobnemu položaju za učenje/delo. Ta sodoben otroški komplet pohištva od šolskih nalog do raznovrstnih projektov lahko pomaga otrokom pri učenju in ustvarjanju ter izgleda odlično v kateri koli sobi vašega doma. Poenostavljena zasnova je izdelana iz robustnega lesa in vključuje pametne platnene žepe za zanke za shranjevanje. V žep na naslonjalu stola lahko shranite knjige ali papir, medtem ko sta dva žepa na vsaki strani mize priročna za pisanje in majhne namizne dodatke. Vključen je celo komplet petih magnetov, s katerimi lahko pomembne zapiske postavite spredaj in na sredino. Zaradi moderne silhuete in nevtralnih tonov z zabavnimi poudarki je to pameten dodatek za otroško spalnico, igralnico, dnevno sobo ali delovno sobo.


Mere izdelka (cm) - 109,7 x 60,1 x 90,3

Mere škatle (cm) - 119,08 x 68,58 x 11,76


RASTE Z OTROKOM: Tako stol kot pisalna miza sta nastavljiva na 3 različne višine, da ustrezata vašemu odraščajočemu otroku.

ELEGANTNO SHRANJEVANJE: Dva žepa na hrbtni strani stola in predala za mizo za enostavno čiščenje in organizacijo.

PODROBNOSTI O OBLIKOVANJU: moderen, eleganten slog se prav prilega vašemu domu; nevtralne barve za skoraj vsak stil

IZDELAN ZA TRAJNOST: izdelan iz lesa za vzdržljivost z zaobljenimi vogali za varnejšo igro in EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa za igranje

DIMENZIJE: Pisalna miza je nastavljiva na naslednje višine: 21,65" (550 mm), 23,62" (600 mm) in 25,59" (650 mm). Stol je nastavljiv na naslednje višine: 14,17" (360 mm), 16,14" (410 mm) in 18,11" (460 mm) ).


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 418.99€

Oznake: otroške pisalne mize, otroška pisalna miza, učna miza za otroke, pisalna miza za otroke, dekliška pisalna miza, fantovska pisalna miza, pohištvo za otroške sobe, pohištvo za igralne sobe, pohištvo za otroške spalnice, pohištvo za otroške spalnice, otroška pisalna miza in stol, otroška miza in stol, otroška učna miza, umetniška miza, otroško pohištvo, kidkraft slovenija

Loading...