Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška omara in toaletna miza Dress Up

Omejena količina! Otroška omara in toaletna miza Dress Up

Tolaetna miza in otroške omare

Preobrazba v superjunaka, princeso ali katerega koli drugega fantastičnega lika je zabavnejša s KidKraft otroško omaro in toaletno mizo Dress Up. Ta omarica v obliki hiške za lutke je idealna ne samo za shranjevanje kostumov, čevljev in dodatkov, temveč tudi za vadbo izrazov in igro vlog pred ogledali. Z obilnim prostorom za shranjevanje na odprtih policah hranite vse, kar potrebujejo za ustvarjanje domiselne osebnosti. Prostori so dovolj veliki, da sprejmejo košare ali koše. Odprto strešno regalo lahko uporabite za razstavljanje palic, metuljevih kril ali drugih čarobnih dodatkov. Viseče kljuke ob strani so idealne za dodatke v zadnjem trenutku, kot so šali, kroglice ali kape. Odprite vrata (opazite zareze, primerne za majhne rokice), in v notranjosti se odpre več prostora za shranjevanje. Viseča palica lahko nosi številne kostume in čaka, da jih domišljija oživi. V Prostoru za čevlje so dobrodošle bleščeče visoke pete, čevlji ali plesni copati. Ko se igra konča, otroci natančno vedo, kam vse spada. Otroke naučite ne le raziskovati svoje osebnosti, temveč tudi spodbujati odgovornost s prikupnimi in praktičnimi oblačili.


Dimenzije izdelka (cm) - 116,08 x 41,15 x 131,83

MaterialiMDF

  • Garderoba + stol
  • Stranska toaletna miza z ogledali, stoli in razstavnimi policami
  • Police za shranjevanje
  • Viseči kavlji na strani za dodatke
  • Zrcalna vrata do tal
  • Viseča palica in prostor za čevelje v notranjosti vrat
  • V trendu dizajnirana omara v obliki hiške za lutke


OPOZORILO
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 351.99€

Oznake: otroška toaletna miza, kidkraft, toaletne mize, toaletne mize z ogledalom, otroške toaletne mize, otroska toaletna mizica s stolckom diva, otroske mize, otroško pohištvo, otroška miza, , otroška miza s stoli, kidkraft slovenija, otroška trgovina staška

Loading...