Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška omara in toaletna miza Dress Up

Omejena količina! Otroška omara in toaletna miza Dress Up

Tolaetna miza in otroške omare

Preobrazba v superjunaka, princeso ali katerega koli drugega fantastičnega lika je zabavnejša s KidKraft otroško omaro in toaletno mizo Dress Up. Ta omarica v obliki hiške za lutke je idealna ne samo za shranjevanje kostumov, čevljev in dodatkov, temveč tudi za vadbo izrazov in igro vlog pred ogledali. Z obilnim prostorom za shranjevanje na odprtih policah hranite vse, kar potrebujejo za ustvarjanje domiselne osebnosti. Prostori so dovolj veliki, da sprejmejo košare ali koše. Odprto strešno regalo lahko uporabite za razstavljanje palic, metuljevih kril ali drugih čarobnih dodatkov. Viseče kljuke ob strani so idealne za dodatke v zadnjem trenutku, kot so šali, kroglice ali kape. Odprite vrata (opazite zareze, primerne za majhne rokice), in v notranjosti se odpre več prostora za shranjevanje. Viseča palica lahko nosi številne kostume in čaka, da jih domišljija oživi. V Prostoru za čevlje so dobrodošle bleščeče visoke pete, čevlji ali plesni copati. Ko se igra konča, otroci natančno vedo, kam vse spada. Otroke naučite ne le raziskovati svoje osebnosti, temveč tudi spodbujati odgovornost s prikupnimi in praktičnimi oblačili.


Dimenzije izdelka (cm) - 116,08 x 41,15 x 131,83

MaterialiMDF

  • Garderoba + stol
  • Stranska toaletna miza z ogledali, stoli in razstavnimi policami
  • Police za shranjevanje
  • Viseči kavlji na strani za dodatke
  • Zrcalna vrata do tal
  • Viseča palica in prostor za čevelje v notranjosti vrat
  • V trendu dizajnirana omara v obliki hiške za lutke


OPOZORILO
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 387.19€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška toaletna miza, kidkraft, toaletne mize, toaletne mize z ogledalom, otroške toaletne mize, otroska toaletna mizica s stolckom diva, otroske mize, otroško pohištvo, otroška miza, , otroška miza s stoli, kidkraft slovenija, otroška trgovina staška

Loading...