Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Toaletna mizica s stolčkom Princeska

5-7 dan od dneva plačila kupnine Toaletna mizica s stolčkom Princeska

Toaletna mizica s stolčkom Princeska

Toaletna mizica s stolčkom Princeska doda pridih elegance v otroško sobo. Ta toaletna mizica vključuje ogledalo s tremi ploščami in stol, primeren za otroke. Bogati rožnati toni z zlatimi filigrani in kronami pomagajo spremeniti spalnico v kraljevo palačo. Vaša mala princesa se bo rada usedla za svoj lasten kos pohištva prave velikosti, da se bo lahko pripravila na ples. Trojno ogledalo ji omogoča, da se občuduje s katerega koli kota. Na površini je dovolj prostora za razstavljanje nakita, drobnarij, ličil, lasnih dodatkov in še več. In ko je čas za pospravljanje, sredinski predal s kronskim gumbom poskrbi za shranjevanje vseh čarobnih zakladov. Priložen kvadratni stol ima štiri raztegnjene noge za dodatno stabilnost. Ta kos otroškega pohištva bo popestril vsako spalnico ali igralnico.

Dimenzije (cm) - 80,01 x 41,4 x 105,92

Teža (kg) - 12,84

Dimenzije škatle (cm) - 106,68 x 50,8 x 17,78

Teža škatle (kg) - 15,69

Materiali - MDF, masivni les


Vključuje mizico, ogledalo in stol

Izdelano iz lesa za vzdržljivost

Drsni predal za shranjevanje

Izpolnjuje ali presega vse varnostne standarde

Trosmerno ogledalo, odporno proti zlomu

Potrebna montaža; priložena so podrobna navodila

OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 76123
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 275.88€

Oznake: kidkraft, otroška miza, otroško pohištvo, princeska, toaletna miza za otroke

Loading...