Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

KidKraft Hiša za punčke na dvorišču

5-7 dan od dneva plačila kupnine KidKraft Hiša za punčke na dvorišču

Z otroško hiško za punčke KidKraft Backyard Cookout je vedno zabavno. Ko je na vašem dvorišču drevesna hiška in gugalnica iz gume, je zabava vedno na "on". Odnesite žar na dvorišče za sproščujoč prigrizek in postrezite z večerjo s pogledom na strešno teraso. Stol in hladilnik na vlečenje sta pripravljena iti kamor koli. Uporabite lahko katerekoli lutke do 30 cm, te pa bodo uživale v elegantnem pohištvu, vključno s kavčem s shrambo pod blazinami. Vabljeni obiskovalci z razširjenim vhodom in preprogo za vrata. Vključeno je vse, kar je potrebno za prijeten dom - tudi čudovit mladiček. Raziščite vsa tri nadstropja te svetle in vesele hišice za punčke KidKraft.


Dimenzije izdelka (cm) - 106,71 x 31,09 x 85,7

Teža (kg) - 8.6

Dimenzije škatle (cm) - 84,99 x 39,6 x 18,49


 • Območje klepetalnic na krošnjah dreves in gugalnice
 • Stranišče oddaja zvoke splakovanja
 • Primerno za vse modne punčke do 30 cm, vključno z Barbie®, L.O.L. Surprise! ®, Disney Princess® itd.
 • Iz lesa za dolgotrajne spomine
 • EZ Kraft Assembly ™ za krajši čas izdelave in več časa predvajanja!
 • Terasa na strehi skupaj z žarom, hladilnikom in stolom Adirondack
 • Kavč s skritim prostorom za shranjevanje
 • Vključene sklede za pse in hrano


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20187
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 153.99€

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...