Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Miza s stoli in plastičnimi koriti - Zvezda

5-7 dan od dneva plačila kupnine Miza s stoli in plastičnimi koriti - Zvezda

Miza s stoli in plastičnimi koriti - Zvezda

Komplet KidKraft Star miza in 2 stola je idealen kraj za domače naloge, igre ali umetnost in obrt. Edinstveno oblikovan s posodami za shranjevanje, vgrajenimi v mizo, ta komplet zadovoljuje tako potrebo po kosu pohištva kot tudi mestu za shranjevanje. Zaobljeni vogali na mizi zagotavljajo dodatno varnost. Štiri kotne enote za smeti so nameščene pod mizo in so kot nalašč za shranjevanje potrebščin za obrt, barvic, igrač in drugega. Priročni posodi za shranjevanje so dostopni z obeh strani mize in jih je mogoče odstraniti za prenašanje ali čiščenje. Primarne barve rdeče in modre se pojavljajo na naravnem ozadju. Zaradi lesene konstrukcije mize bi ta zvezdniški komplet pohištva odlično izgledal v vsaki otroški spalnici ali igralnici.


Dimenzije izdelka (cm) - 77,22 x 56,9 x 49,53

Teža (kg) - 15.17

Dimenzije škatle (cm) - 84,46 x 64,14 x 12,7

Teža škatle (kg) - 17.42

Materiali Zaboji iz MDF, masivnega lesa in plastike


  • Štirje priročni plastični posodi za shranjevanje
  • Košare je mogoče doseči z obeh strani mize
  • Izrez v obliki zvezde na mizi in stolih
  • Izdelan iz lesa z barvami, ki so varne za otroke
  • Potrebna montaža; priložena navodila za montažo po korakih
OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 26912
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 203.38€

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, otroška miza, otroška miza s stoli, otroška trgovina, otroška trgovina staskka, otroško pohištvo

Loading...