Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Miza s stoli in plastičnimi koriti - Srce

5-7 dan od dneva plačila kupnine Miza s stoli in plastičnimi koriti - Srce

Miza s stoli in plastičnimi koriti - Srce

Naš komplet mizice in 2 stolov Srce je idealen kraj za domače naloge, igre ali umetnost in obrt. Edinstveno oblikovan s posodami za shranjevanje, vgrajenimi v mizo, ta komplet zadovoljuje tako potrebo po kosu pohištva kot tudi mestu za shranjevanje. Zaobljeni vogali na mizi zagotavljajo dodatno varnost. Štiri kotne enote za smeti so nameščene pod mizo in so kot nalašč za shranjevanje potrebščin, barvic, igrač ipd. Priročni posodi za shranjevanje so dostopni z obeh strani mize in jih je mogoče odstraniti za prenašanje ali čiščenje. Pastelne barve roza in vijolične se pojavljajo na belem ozadju. Zaradi naravnega lesa mize bi ta simpatičen pohištveni komplet odlično izgledal v vsaki otroški spalnici ali igralnici.

Dimenzije izdelka (cm) - 77,22 x 56,9 x 49,53

Teža (kg) - 15.17

Dimenzije škatle (cm) - 84,46 x 64,14 x 12,7

Teža škatle (kg) - 16.56

Materiali Zaboji iz MDF, masivnega lesa in plastike

Miza s stoli in plastičnimi koriti vsebuje:

   Štirje priročni plastični posodi za shranjevanje

   Košare je mogoče doseči z obeh strani mize

   Izrez v obliki srca na mizi in stolih

   Izdelan iz lesa z barvami, ki so varne za otroke

   Potrebna montaža; priložena navodila za montažo po korakih

   OPOZORILO
   Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

   Napišite mnenje

   OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
       Slabo           Dobro

   Captcha

   Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

   Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

   KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

   Dobavljivost

   Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

   • KIDKRAFT (EU)
   • Šifra: 26913
   • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
   • 203.38€

   Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, otroška miza, otroška miza s stoli, otroška trgovina, otroška trgovina staskka, otroško pohištvo

   Loading...