Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Knjižna polica Book Nook šotor s policami

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica Book Nook šotor s policami

Knjižna polica v obliki šotora KidKraft Book Nook s policami ponuja igriv prostor za branje knjig in njihovo shranjevanje. Njegova edinstvena oblika teepeeja ni samo praktična, ampak tudi zabavna. Poševne stranice zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje otroškega najljubšega čtiva. Tri police na vsaki strani imajo tudi vgrajena knjižna držala, da knjige ne zdrsnejo. Znotraj sprednje strani iz tkanine je očarljiv prostor za otroke, kjer lahko berejo, dremajo ali se le mirno igrajo. Zavežite zavese na vsaki strani, da zagotovite nekaj dodatne svetlobe. S trdno leseno konstrukcijo bodo starši navdušeni, da bodo končno imeli knjižno polico, ki je tako čudovita kot funkcionalna.


Mere izdelka (cm) - 122,1 x 59,99 x 126,49

Teža (kg) - 20.5

Teža škatle (kg) - 20.5


  • Šest zunanjih polic za knjige ali okrasne predmete
  • Dve zavesi iz blaga z zavezovanjem na zadnji strani
  • Udoben bralni kotiček v notranjosti
  • Mere police: vsaka 13,75" širina x 8" globina
  • Izdelan iz lesa za vzdržljivost
  • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja


OPOZORILO
OPOZORILONajvečja priporočena teža na polico: 4 lbs (cca 1.80 kg). Največja priporočena skupna porazdeljena teža: 25 lbs (cca.11kg).

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20157
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 215.99€

Oznake: knjižne police, otroške knjižne police, otroška knjižna omara, otroško pohištvo, šotor knjižna polica, otroški šotor za branje knjig, kidkraft pohištvo

Loading...