Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Knjižna polica Book Nook šotor s policami

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica Book Nook šotor s policami

Knjižna polica v obliki šotora KidKraft Book Nook s policami ponuja igriv prostor za branje knjig in njihovo shranjevanje. Njegova edinstvena oblika teepeeja ni samo praktična, ampak tudi zabavna. Poševne stranice zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje otroškega najljubšega čtiva. Tri police na vsaki strani imajo tudi vgrajena knjižna držala, da knjige ne zdrsnejo. Znotraj sprednje strani iz tkanine je očarljiv prostor za otroke, kjer lahko berejo, dremajo ali se le mirno igrajo. Zavežite zavese na vsaki strani, da zagotovite nekaj dodatne svetlobe. S trdno leseno konstrukcijo bodo starši navdušeni, da bodo končno imeli knjižno polico, ki je tako čudovita kot funkcionalna.


Mere izdelka (cm) - 122,1 x 59,99 x 126,49

Teža (kg) - 20.5

Teža škatle (kg) - 20.5


  • Šest zunanjih polic za knjige ali okrasne predmete
  • Dve zavesi iz blaga z zavezovanjem na zadnji strani
  • Udoben bralni kotiček v notranjosti
  • Mere police: vsaka 13,75" širina x 8" globina
  • Izdelan iz lesa za vzdržljivost
  • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja


OPOZORILO
OPOZORILONajvečja priporočena teža na polico: 4 lbs (cca 1.80 kg). Največja priporočena skupna porazdeljena teža: 25 lbs (cca.11kg).

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20157
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 215.99€

Oznake: knjižne police, otroške knjižne police, otroška knjižna omara, otroško pohištvo, šotor knjižna polica, otroški šotor za branje knjig, kidkraft pohištvo

Loading...