Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni center z gugalnicama Lindale

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni center z gugalnicama Lindale

Otroške vrtne hiške

Z enim pogledom že veste, da je Igralni center z dvema gugalnicama Lindale namenjen zabavi na prostem s prijatelji. Od dvojnega valovitega tobogana do klepetalnice je ta nabor omogočil, da se prijatelji lahko igrajo skupaj. Dva nihajna pasova in ​​opičje lestve omogočajo otrokom, da se dvignejo, drsijo in visijo na glavo, če želijo. Plezalna stena je barvita dobrodošlica, da se povzpnete na najvišjo palubo, kjer bodo otroci odkrili interaktivne dodatke. Na tablo pišite sporočila, nastavite čas, ko se bo razstrelil, ladjo usmerite v pustolovska morja ali vohunite za živali v džungli - čaka vas toliko domiselnih priložnosti. Starši ste lahko prepričani, da se bodo otroci igrali varno - vrhunski les iz cedre, obdelan z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi, trpežna strojna oprema in 10-letna garancija za sestavne dele zagotavljajo dolgotrajno pot.

Dimenzije izdelka (cm) 430,02 x 310,9 x 303,02

Teža (kg) 127,46

Materiali Les, plastika, strojna oprema

 • Teleskop
 • Volan
 • Plezalna stena za samozavestno plezalno zabavo
 • dva tobogana
 • Sedež za klepet pod krovom
 • Tabla z uro
 • paluba
 • 2 gugalnici na pasu in 1 gugalnica s trapezom

OPOZORILO
Uporaba samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: F29130
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 1,422.29€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...