Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni center z gugalnicama Lindale

Razprodano Igralni center z gugalnicama Lindale

Otroške vrtne hiške

Z enim pogledom že veste, da je Igralni center z dvema gugalnicama Lindale namenjen zabavi na prostem s prijatelji. Od dvojnega valovitega tobogana do klepetalnice je ta nabor omogočil, da se prijatelji lahko igrajo skupaj. Dva nihajna pasova in ​​opičje lestve omogočajo otrokom, da se dvignejo, drsijo in visijo na glavo, če želijo. Plezalna stena je barvita dobrodošlica, da se povzpnete na najvišjo palubo, kjer bodo otroci odkrili interaktivne dodatke. Na tablo pišite sporočila, nastavite čas, ko se bo razstrelil, ladjo usmerite v pustolovska morja ali vohunite za živali v džungli - čaka vas toliko domiselnih priložnosti. Starši ste lahko prepričani, da se bodo otroci igrali varno - vrhunski les iz cedre, obdelan z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi, trpežna strojna oprema in 10-letna garancija za sestavne dele zagotavljajo dolgotrajno pot.

Dimenzije izdelka (cm) 430,02 x 310,9 x 303,02

Teža (kg) 127,46

Materiali Les, plastika, strojna oprema

 • Teleskop
 • Volan
 • Plezalna stena za samozavestno plezalno zabavo
 • dva tobogana
 • Sedež za klepet pod krovom
 • Tabla z uro
 • paluba
 • 2 gugalnici na pasu in 1 gugalnica s trapezom

OPOZORILO
Uporaba samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: F29130
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 1,422.29€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...