Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni set s toboganom Canyon Ridge

Razprodano Igralni set s toboganom Canyon Ridge

Igralni center s toboganom Canyon Ridge (EN71)

Igralni center s toboganom Canyon Ridge (EN71) bo zagotovo navdušil vaše otroke z izjemnimi igralnimi možnostmi.  Igralni center se ponaša z dvema toboganoma, medtem ko večbarvna plezalna stena in lestev omogočata dostop do zgornje etaže dvonadstropne klubske hiše, v katero je vključen igralni volan, teleskop in dvojne leteče zastavice. V otroški hiši na nižji ravni se lahko otroci igrajo z obojestransko obešeno tablo, zvoncem za večerjo, delovnimi vrati in igralno postajo z žarom, štedilnikom, umivalnikom, pripomočki in ostalo hrano. Pritrdilni nihajni set z ekstra širokim A-okvirjem zasidra dve težki pasovni gugalnici in acro-gugalnico za malo bolj drzne mlade trapeziste. In vse je izdelano iz najvišje kakovosti, trdne premium cedre, ki je bila sušena v peči za dodatno stabilnost. Canyon Ridge igralni ceneter odraža lepoto, trajnost in zabavo v enem neverjetnem paketu.

BREZPLAČNA DOSTAVA!

 • Sprejme do 12 otrok z največjo težo 49,90 kg na otroka
 • otroška vrtna hiška
 • Twist N 'Ride cevni tobogan z razglednim oknom
 • Dvojni drsni ovinek
 • Stranska dostopna lestev in večbarvna kamnita plezalna stena z dvema varnostnima ročajema
 • Dva gugalna pasova in akrobatska gugalnica z vrtljivo verigo
 • Kuhinja z žarom, pomivalnim koritom, štedilnikom in kuhinjskimi pripomočki
 • Piknik košarica z igračami hrane
 • Nihajna daska z dvema stranicama
 • teleskop in volan
 • Dve zastavi za igro premium
 • Vrata klubske hiše z vrhunskim oknom
 • Tradicionalni zvonec na vratih
 • okno v otroški hiški
 • Večslojna lesena streha 

Dimenzije izdelka (cm)571,5 x 360,68 x 335,28 cm

Dostava na paleti!

OPOZORILO - Da bi zmanjšali tveganje za hude poškodbe ali smrt, morate prebrati in upoštevati navodila. 

VARNOSTNO OBMOČJE -30 '9 "x 27'1" (9,37 x 8,23 m) površine zahteva zaščitno površino.

NAJVEČJA VERTIKALNA Višina padca - 6 '7 "(2,01 m)

ZMOGLJIVOST - 12 uporabnikov, največ 3 do 10 let; Omejitev teže 110 lbs. (49,9 kg) na otroka.

UPORABA SAMO ZA DOMAČO UPORABO. Ni namenjen javnim prostorom, kot so javne površine, gostinstva, šole, cerkve, vrtci, dnevne oskrbe ali parki.


OPOZORILO
NEVARNOST ZADUŠITVE - Lahko nastanejo resne poškodbe ali smrt.
NEVARNOST ZADUŠITVE - majhni deli. Ostre točke.
Samo za domačo uporabo.
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.
Potrebna je montaža odrasle osebe.
Uporaba samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • 2,682.89€

Oznake: igralni center, otroška hiška, otroške hiške, vrtna igrala, zunanja igrala, hiške za otroke, vrtne hiške, vrtna hiša, peskovniki, tobogani, hiška s toboganom, hiška s peskovnikom, staskka, kidkraft, medial

Loading...