Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Kidkraft otroška hiška Candy

5-7 dan od dneva plačila kupnine Kidkraft otroška hiška Candy

Super sladka hišica za punčke Candy Castle bo otroke navdušila z domišljijo. Z mavrično paleto na treh ravneh in sedmimi igralnimi območji je ta čarobna skoraj 4 metre visoka lesena hiša za punčke pripravljena, da punčkam privošči zabaven dan. Družite se s sladko vato llamacorn v slaščičarni na nižjem nivoju. Izberite svojo najljubšo dobroto in uživajte, medtem ko sedite na stolčkih za sladoledne lučke ob očarljivem pultu za kapljanje. Celo dvigalo je preobrat v tradicionalnem slogu – je sladoled, kjer punčke sedijo in se peljejo po nadstropju. Drugo nadstropje se ponaša s kaminom iz gumijeve kapljice in stolom z gumijastim medvedkom. Zraven je kopalnica v brezhibnem stanju. V zgornjem nadstropju lahko uživate v izjemno sladkih sanjah, medtem ko ležite na petplastni postelji s sladolednimi sendviči. Razstavite postelje, da sprejmete goste za spanje. Trio neapeljskih blazin v sladoledni barvi poskrbi za mehak dotik. Na koncu se z razširjenega balkona zazrite v svojo čudovito deželo sladkarij. Vsak trenutek, preživet v KidKraft Candy Castle Dollhouse, bo zagotovo poslastica.

Izdelan iz vrhunskih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, za dolgotrajno igro
3 nivoji s 7 igrišči, vključno s shrambo, kopalnico, spalnico in balkonom
Punčke lahko sedijo in se sladko peljejo v dvigalu za sladoled
Skupaj 28 kosov pohištva in iger, vključno z ekskluzivno figuro lame iz sladke vate, gumijastim medvedkom, stolčki za sladoledne lučke in maskami za spanje
Posteljo s sladolednimi sendviči je mogoče ločiti za spanje petih punčk
Primerno za punčke do 12" (punčke niso vključene)
Izdelan iz lesa za dolgotrajne avanture
EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa igranja


Materiali - 90 % les, 8 % plastika, 1 % kovina, 1 % blago
Dimenzije izdelka D x Š x V (cm) - 84 x 34 x 120

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20242
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 176.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kidkraft, kidkraft slovenija, otroška hiška, otroška trgovina staskka, otroške hiške, otroške lesene hiške, otroške lesene igrače, pretendhouses, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, igrače melissa in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug

Loading...