Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Knjižna polica za otroke Letalo

5-7 dan od dneva plačila kupnine Knjižna polica za otroke Letalo

Knjižna polica za otroke Letalo

S knjižno polico za otroke Letalo lahko mali letalci hranijo svoje knjige, igrače in druge majhne zaklade, ki bodo s ponosom razstavljene. Zgornji del je kot nalašč za prikazovanje svetilke, trofej ali drugih zbirateljskih predmetov. Vrteči se propeler in hladni modri toni bodo razveselili vsakega pilota. S kosom tega otroškega pohištva, bo soba zelo urejena, predmeti s tal bodo shranjeni na polici. S knjižno polico pomagate otroke naučiti odgovornosti in neodvisnosti. Knjižna polica je narejena iz lesa, ima eno veliko polico za razstavljanje slikanic ali večjih predmetov in spodnjo polico, razdeljeno na dva dela za organizacijo manjših stvari.


  • Vrteči se propeler
  • Tri police za priročno shranjevanje
  • Umetniška dela na temo letala na zgornji polici in na obeh straneh
  • Izdelano iz lesa 
  • Potrebna montaža; pakiran s podrobnimi navodili za montažo po korakih


Dimenzije izdelka (cm) - 73,66 x 26,04 x 80,65

Teža (kg) - 12.25

MaterialiLes, MDF

Dimenzije škatle (cm) - 81,28 x 38,1 x 13,97

Teža škatle (kg) - 13.47 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 76270
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 147.54€

Oznake: knjižne police, knjižni regal, otroška oprema, otroško pohištvo, kidkraft, staskka, knjižna polica, otroška knjižna polica, ideje otroških knjižnih polic, otroška knjižna polica s shrambo, stena otroške knjižne police, otroške knjižne police, knjižna polica kidkraft, knjižna polica za otroke, otroško pohištvo, lesena knjižna polica za otroke, otroške police, otroška spalnica

Loading...